Nieuwsberichten en interessante posts over fietsen in het algemeen, wielrennen, mountainbiken of wedstrijden. Kortom heel veel leuks om in de gaten te houden voor de fietsliefhebber!

Ontwerp je eigen fiets

Je eigen fiets ontwerpen is helemaal hip! Niet dezelfde fiets als de buurman maar je eigen ontwerp op je eigen fiets. Het kan nu bij diverse modellen van Orbea en dat gewoon vanaf je luie stoel! We vertellen er je hier alles over.

Read more
Hendrikx 2-wielers Buggenum
0 comments
5067 views

BMC fietskleding op voorraad

Met steeds meer BMC fietsen in onze winkel groeit ook de vraag naar bijpassende BMC fietskleding. De sets die BMC gebruikte voor de fotosessies van onder andere de nieuwe BMC Timemachine 01 zijn nu beschikbaar. 

Read more
Hendrikx 2-wielers Buggenum
0 comments
3128 views

Off-road met de fiets;maar met welke?

De vraag welke fiets je moet kopen als je off-road wilt fietsen is actueler dan ooit. Tot enkele jaren geleden werd deze vraag eigenlijk nooit gesteld, maar de mountainbike is niet meer vanzelfsprekend; kies je een dirt/gravel bike, cyclocrosser of toch een mtb? Wij vergelijken ze.

Read more
Hendrikx 2-wielers
0 comments
13861 views

Vroeg donker? Trainen op de hometrainer

De dagen worden weer langzaamaan korter en het is weer vroeg donker. Wilt u toch blijven trainen en heeft u geen zin om in de kou, regen of het donker te fietsen? Met een trainer van Wahoo of Bkool kunt u ook thuis heerlijk trainen.

Read more
Hendrikx 2-wielers Buggenum
0 comments
2500 views

Tour de France start in Düsseldorf

Op zaterdag 1 juli 2017 is het weer zover en start de Tour de France! En nog beter; als u in het zuid oosten van Nederland woont is het nog in de buurt ook! Lees snel verder om te zien waar u kunt gaan kijken!

Read more
Hendrikx 2-wielers Buggenum
0 comments
804 views

Uitgelicht: Specialized Speedzone Sport

De Specialized Speedzone Sport is inmiddels al jaren één van de toppers als het gaat om gewoon goede betrouwbare fietscomputer. Benieuwd waarom dat juist deze kilometerteller is? Lees snel verder.

Read more
Hendrikx 2-wielers Buggenum
0 comments
14088 views
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.