Onze nieuwsberichten zoals gewijzigde openingstijden of andere bijzondere acties en aanbiedingen.

Gezocht: Allrounder met een passie voor tweewielers!

Wij zijn op zoek naar een allrounder! in verband met uitbreiding zoeken wij een geschikte kandidaat om ons team te komen versterken. Denk je dit is wat voor mij, mail dan je motivatie nadat je onderstaande vacature gelezen hebt.

Read more
Hendrikx 2-wielers Buggenum
0 comments
2420 views

E-bikes en fietsen leasen

Terug van weg geweest: een fiets van de zaak! Vanaf 1 januari 2020 is het voor werkgevers via fiets-lease weer mogelijk om een zogenaamd fietsenplan aan te bieden aan werknemers via Lease a Bike.

Read more
Hendrikx 2-wielers
0 comments
2341 views

Uniek in de regio: Id-match BikeLab Bikefitting

Met de Id-match BikeLab Bikefitting bepalen we je optimale positie op de fiets. De 3D camera analyseert constant je houding en past real-time de positie aan waardoor de meest ideale zithouding bepaald kan worden.

Read more
Hendrikx 2-wielers
0 comments
10426 views

Niet weg kunnen van huis, regenweer of donker en toch willen trainen?

Niet weg kunnen van huis, regenweer of donker en toch willen trainen? Wij hebben de mogelijkheden kom kijken in onze zaak voor onze demo opstelling in combinatie met o.a. Zwift, Fullgaz of BKool om ook dadelijk in het nieuwe seizoen topfit en met een voorsprong aan de start te verschijnen.

Read more
Hendrikx 2-wielers
0 comments
7879 views

The Ultimate Wahoo Experience

Wil jij in topconditie aan het nieuwe wielerseizoen beginnen? Dan is het belangrijk om deze winter de juiste basisconditie op te bouwen. Wahoo heeft daar de ultieme producten voor! Maak er kennis mee op de Experience avond in Buggenum.

Read more
Hendrikx 2-wielers
0 comments
1346 views

BMC & Orbea Test Event Promo Video

Tijdens ons BMC & Orbea Bike Test Event is een video gemaakt om de sfeer van de dag goed vast te leggen. Bekijk nu snel de video en herbeleef onze test dag. Met dank aan Mick Vogels voor camera en montage.

Read more
Hendrikx 2-wielers
0 comments
1334 views

Succesvolle Ladies Only Bike Clinic

Zaterdag 17 augustus vond weer onze Bike Clinic speciaal voor dames plaats. Ondanks de regendreiging was het een zeer geslaagde editie. De reacties waren enthousiast en iedereen had weer wat bijgeleerd én een mooie middag gehad! 

Read more
Hendrikx 2-wielers
0 comments
850 views

BMC & Orbea Test Event | 17 augustus 2019

In navolging van onze succesvolle test events van afgelopen jaren organiseren wij ook dit jaar een test event. Nu geven we je de mogelijkheid om modellen van het Zwitserse BMC en het Spaanse Orbea uitgebreid te testen. Schrijf je nu snel in!

Read more
Hendrikx 2-wielers
0 comments
1890 views

Ladies Only Bike Clinic - 17 augustus 2019

In navolging van de succesvolle Ladies Only Clinic van vorig jaar organiseren wij op 17 augustus wederom een bike clinic specifiek voor dames. Ex Boels-Dolmans prof Marieke van Wanroij leert je de fijne kneepjes van het fietsen! Schrijf je in!

Read more
Hendrikx 2-wielers
0 comments
1133 views
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.