Beoordeling 9.5 gebaseerd op 713 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Nieuws

Onze nieuwsberichten zoals gewijzigde openingstijden of andere bijzondere acties en aanbiedingen.

Gezocht: Allrounder met een passie voor tweewielers!

Wij zijn op zoek naar een allrounder! in verband met uitbreiding zoeken wij een geschikte kandidaat om ons team te komen versterken. Denk je dit is wat voor mij, mail dan je motivatie nadat je onderstaande vacature gelezen hebt.
Lees meer

E-bikes en fietsen leasen

Terug van weg geweest: een fiets van de zaak! Vanaf 1 januari 2020 is het voor werkgevers via fiets-lease weer mogelijk om een zogenaamd fietsenplan aan te bieden aan werknemers via Lease a Bike.
Lees meer

Uniek in de regio: Id-match BikeLab Bikefitting

Met de Id-match BikeLab Bikefitting bepalen we je optimale positie op de fiets. De 3D camera analyseert constant je houding en past real-time de positie aan waardoor de meest ideale zithouding bepaald kan worden.
Lees meer

Wij zijn weer OPEN!!

Gelukkig zijn wij weer open, wel met een mondkapje en afstand houden maar het kan gelukkig weer enigszins normaal!!
Lees meer

Corona maatregelen overheid vanaf 19 december 2021

Helaas zijn ook wij weer genoodzaakt om onze zaak dicht te moeten doen, maar aangezien wij een essentieel beroep hebben mag gelukkig de werkplaats voor reparaties geopend blijven en afhalen van goederen via webshop is ook mogelijk tijdens openingstijden winkel (zie ook onze site).Mochten er vragen zijn of producten die niet op onze site staan bel of mail ons.
Lees meer

Niet weg kunnen van huis, regenweer of donker en toch willen trainen?

Niet weg kunnen van huis, regenweer of donker en toch willen trainen? Wij hebben de mogelijkheden kom kijken in onze zaak voor onze demo opstelling in combinatie met o.a. Zwift, Fullgaz of BKool om ook dadelijk in het nieuwe seizoen topfit en met een voorsprong aan de start te verschijnen.
Lees meer

The Ultimate Wahoo Experience

Wil jij in topconditie aan het nieuwe wielerseizoen beginnen? Dan is het belangrijk om deze winter de juiste basisconditie op te bouwen. Wahoo heeft daar de ultieme producten voor! Maak er kennis mee op de Experience avond in Buggenum.
Lees meer

BMC & Orbea Test Event Promo Video

Tijdens ons BMC & Orbea Bike Test Event is een video gemaakt om de sfeer van de dag goed vast te leggen. Bekijk nu snel de video en herbeleef onze test dag. Met dank aan Mick Vogels voor camera en montage.
Lees meer

Succesvolle Ladies Only Bike Clinic

Zaterdag 17 augustus vond weer onze Bike Clinic speciaal voor dames plaats. Ondanks de regendreiging was het een zeer geslaagde editie. De reacties waren enthousiast en iedereen had weer wat bijgeleerd én een mooie middag gehad! 
Lees meer
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.