Afhalen & Bezorgen

Wij bieden u twee opties aan om uw producten zo snel mogelijk in huis te hebben:
- Zelf ophalen in onze winkel in Buggenum
- Betrouwbaar en veilig thuis geleverd door DPD* 

Ophalen in onze winkel
Fietsen dienen altijd opgehaald te worden in onze winkel. Zo kunnen we garanderen dat u een fiets heeft die bij u past en waar u goed op zit. Dit is de enige manier om ons servicelevel zo hoog mogelijk te houden.

Ook voor de andere producten uit onze webshop heeft u de mogelijkheid om deze in onze winkel af te halen.
Na het kiezen van deze verzendmethode en het afronden van uw order ontvangt u van ons een bericht zodra uw bestelling klaar staat. Daarna is het aan u om, binnen onze openingstijden, te bepalen wanneer het u het beste uitkomt om uw bestelling af te halen. Natuurlijk nodigen wij u dan ook van harte uit om onder het genot van een kopje koffie te genieten van al het moois dat in onze winkel staat.

Thuis bezorgd door DPD

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw bestelling thuis geleverd te krijgen. Daarvoor werken we samen met pakketleverancier DPD*. Na ontvangst van uw bestelling doen wij ons uiterste best om deze zo snel mogelijk te versturen.

Na het verzenden ontvangt u van ons een track & trace code waarmee u zelf kan zien wanneer de bestelling bij u thuis geleverd wordt. Dit kan je hier <LINK https://www.dpd.com/nl_privateklanten > controleren.

De verzendkosten die wij hanteren zijn als volgt:
- Verzending binnen Nederland: Bestellingen boven € 75,- gratis; voor bestellingen tot € 75,- rekenen wij € 3,95 aan verzendkosten.
- Verzending naar België of Duitsland: Voor bestellingen tot € 100,- rekenen wij € 9,00 aan verzendkosten; voor bestellingen boven € 100,- rekenen wij € 4,90 aan verzendkosten.
Belgie en Duitsland € 9,00 boven de € 100,00 € 4,90

* Mocht het zo zijn dat voor uw bestelling een andere bezorgdienst beter past kan het zo zijn dat wij uw bestelling met een andere pakketdienst verzenden.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking