Beoordeling 9.5 gebaseerd op 713 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bedrijfsinformatie

Als tweewielerspeciaalzaak hebben wij inmiddels jarenlange ervaring opgebouwd. Als zaak die begonnen is in 1900 met allerlei uiteenlopende huishoudelijke producten zijn wij uitgegroeid tot een van de toonaangevende tweewielerspeciaalzaken in de regio.

Met een uitgekiend merkenbeleid bieden wij u een selectie fietsen van topkwaliteit; zowel bij de stadsfietsen, elektrische fietsen en hybrides als bij de sportieve fietsen zoals racefietsen en mountainbikes.

Wij hebben specifiek de keuze gemaakt voor enkele merken, waardoor wij van deze merken een breed assortiment kunnen aanbieden en ook in onze zaak aan u kunnen tonen. Daarnaast kunnen wij u bij mogelijke problemen snel weer op weg helpen door goede contacten met de leveranciers wat leidt tot een snelle garantie afwikkeling. Wij zijn een zelfstandige fietsenzaak, met grote merken als Gazelle, Cortina, Brinckers, BMC, Orbea en Scott.

Onze zaak is dan ook ingedeeld in een gewone en sportieve afdeling.

Gazelle Premium Dealer

Wij zijn zeer trots op het verkrijgen van het Premium Dealer schap van Gazelle.

Dit is alleen voor dealers die bewezen hebben dat ze een uitgebreide kennis hebben van Gazelle fietsen en uiteraard wordt deze kennis continu aangescherpt door Gazelle met speciale cursussen voor ons personeel.

Dit betekend voor u een uitgebreidere collectie fietsen van Gazelle dan bij een standaard dealer met exclusief modellen en de schitterende Gazelle ULTIMATE collectie.

Waarom kiest u voor een Gazelle Premium en Ultimate dealer?

• de Gazelle Premium dealer heeft de meest uitgebreide collectie Gazelle-fietsen

• de Gazelle Premium dealer biedt u de zekerheid van professioneel, Gazelle-getraind personeel

• de Gazelle Premium dealer biedt u exclusieve Gazelles en unieke actiefietsen

• bij de Gazelle Premium dealer profiteert u van speciale Premium – promotieacties met volop voordeel

• de Gazelle Premium winkel is ruim en overzichtelijk, zodat u weloverwogen kunt kiezen

Race/Mountainbike's

De specialisatie is niet beperkt gebleven tot de stadsfietsen en hybrides. Ook bij de sportieve fietsen is deze specialisatie doorgevoerd. Wij hebben dan ook specifiek gekozen voor de topmerken van: BMC, Orbea en Scott. 

Van deze merken treft u het gehele jaar door een uitgebreid assortiment aan; zowel van racefietsen als mountainbikes. Overweegt u de aankoop van een racefiets of mountainbike? Naast het uitgebreide assortiment aan fietsen bieden wij u ook een breed assortiment aan accessoires. Zadeltasjes, kleding, fietscomputers, helmen, schoenen en allerlei aanverwante onderdelen hebben wij het gehele jaar door op voorraad.

Waarom kiest u voor Hendrikx 2-wielers

• wij bieden u een uitgebreide collectie aan racefietsen en mountainbikes

• wij hebben een groot assortiment aan accessoires zoals kleding, tasjes, helmen, schoenen en handschoenen

• wij bieden u de zekerheid van professioneel, -getraind personeel

• wij bieden u, aan de hand van een meting, advies met betrekking tot zithouding, zadels en schoenen en eventueel inlegzolen

• wij bieden u uitstekende service en garantieafhandeling

• wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van officiële Testbikes


Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.