“Bij 2-Wielers werken we vanuit een
persoonlijke passie voor fietsen, de techniek en
het product. Deze passie willen we delen en
overbrengen op onze klant.”

Ongeremde passie voor jouw fiets, since 1912

Onze winkel heeft een rijke geschiedenis. De winkel werd gestart in 1912 door mijn opa Leo Hendrikx en er werden kolen en fietsen verkocht. Mijn vader heeft de zaak vervolgens overgenomen en opnieuw opgebouwd op de locatie waar wij nu nog steeds zitten. Ondertussen is de winkel uitgegroeid tot een waar begrip in de omgeving.

2-Wielers is een plek waar fietsers een warm welkom krijgen en terecht kunnen voor al hun materiaal van topkwaliteit. Het is een ontmoetingsplek voor mensen met een passie voor fietsen. Of het nou om fietsen naar je werk gaat, mountainbiken of wielrennen, voor iedereen is er een plek in onze winkel.

We luisteren naar waar jouw voorkeur ligt, wat je zoekt, wat je leuk vindt, wat je mooi vindt en wat je wil gaan doen. Op basis van jouw wens gaan we opzoek naar het model dat het beste bij jou past. Dit hoef je niet van ons aan te nemen, je mag een fiets altijd eerst testen!

Om ervoor te zorgen dat wij alleen het beste aanbieden, hebben wij een doordachte keuze gemaakt voor slechts een aantal van de beste merken. Hierdoor kunnen wij over deze merken altijd het beste advies geven en hebben we korte lijntjes met de leveranciers. Dit zorgt voor gegarandeerde snelle service en de best mogelijke prijzen.

Visie

Hier geloven wij in

Een plek om als individuele fietser, een
gedeelde passie te uitten

Wij geloven dat er niets méér verbindt dan een gedeelde passie. Onze passie voor de sport, de techniek en onze producten delen wij dan ook graag met onze klanten. Wij geloven dat een fietsenmaker meer is dan iemand die je fiets repareert en een winkel waar je voor meer komt dan alleen een aankoop.

“2-Wielers is een club waar je bij wil horen, een winkel waar je graag binnenloopt, socials die je graag volgt en bovenal een specialist waar jij je fiets aan toevertrouwd.“

MISSIE

Hier gaan wij voor

De perfecte match voor iedere fietsfanaat

Bij 2-Wielers zetten we onze passie en expertise in om te zorgen dat iedere klant blij en met een perfecte match naar buiten loopt. Of het nu gaat om een elektrische fiets of gewone fiets, een racefiets, gravelbike of een mountainbike, wij zijn er voor je met een persoonlijk, betrouwbaar en doordacht advies zodat jij altijd goed op je fiets zit.

ONZE KERNWAARDEN

Hoe vertaal je deze missie en visie nou naar de klant?
Daar helpen onze kernwaarden bij. Deze waarden staan centraal in
alles wat we doen en we vertellen je er graag meer over.

[FIETS]BELEVING

Iedere klant moet de ultieme fietsbeleving krijgen. We werken hard aan om onze fietsfanaten via alle wegen de handvaten te geven om dit te bereiken. We testten onze fietsen zodat we weten wat we verkopen, laten de klant de fiets testten zodat hij gevoel krijgt bij het product, we geven eerlijk advies, organiseren events en informeren en activeren in onze winkel en via social media. Dit totaalpakket zorgt voor dé fietsbeleving.

PERSOONLIJK

In onze winkel (her)kennen we onze klant en spreken deze waar mogelijk met de voornaam aan. Niemand hoeft u te zeggen en we vinden het gezellig dat je er bent. We ontvangen je dan ook graag voor een gesprek over onze gedeelde passie onder het genot van een kopje koffie. We luisteren goed naar jouw vraag en zullen altijd een eerlijk advies geven. Je kunt erop vertrouwen dat wij je adviseren wat het beste past.

KENNIS EN INNOVATIE

Omdat ons werk ook onze hobby is, zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche. Gedreven door intrinsieke motivatie, zijn we altijd opzoek naar de nieuwste innovaties en producten. We zoeken de grenzen van wat er allemaal mogelijk is op, zodat we onszelf en daarmee ook onze service en producten iedere dag verbeteren. We delen deze kennis dan ook maar al te graag en passen hem dagelijks toe.
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking