Niet weg kunnen van huis, regenweer of donker en toch willen trainen?

Niet weg kunnen van huis, regenweer of donker en toch willen trainen?

Wij hebben de mogelijkheden kom kijken in onze zaak voor onze demo opstelling in combinatie met o.a. Zwift, Fullgaz of BKool om ook dadelijk in het nieuwe seizoen topfit en met een voorsprong aan de start te verschijnen.

diverse modellen op voorraad o.a.

Wahoo Kickr Bike

De KICKR BIKE biedt ongekende innovaties zoals geïntegreerde hellingshoeken, aanpasbare versnellingen en gesimuleerde schakelingen om zo de meest krachtige, gepersonaliseerde en realistische indoor trainingservaring te creëren. 
Met behulp van de legendarische vliegwieltechnologie van de KICKR creëert de KICKR BIKE een ongeëvenaarde responsiviteit en vermogensnauwkeurigheid van +/- 1%. De realistische hellingshoeken komen overeen met beklimmingen van wel 20% tot afdalingen van wel -15%, terwijl je je snelheid kunt behouden en het gevoel van een outdoor rit kunt repliceren. De robuuste constructie van staal en aluminium is bestand tegen alle soorten ritten, zelfs als je benen het niet meer houden. 

Wahoo Kickr+ Axis

De nieuwe KICKR Smart Trainer is nauwkeuriger and realistischer dan ooit. De nieuwe AXIS Action Feet zorgen voor een zijdelingse beweging waardoor de binnen nog meer als buiten voelt. Of je nu klimt, afdaalt of op een vlakke route rijdt. De KICKR voelt aan alsof je de rit in werkelijkheid meemaakt. Met een nauwkeurigheid van 1% is geen route te gek! De AXIS Action Feet zijn gemakkelijk te bevestigen pootjes en bepalen hoe stijf de KICKR aanvoelt. Hierdoor kan de trainer meeveren in hoeken tot 5%. Hierdoor haal je als wielrenner nog meer uit je sprint of demarrage.

Wahoo Kickr Core

KICKR in de kern
Door gebruik te maken van de beproefde vliegwieltechnologie en geavanceerde algoritmen, biedt de KICKR CORE de realistische, nauwkeurige en smart indoor trainingservaring die je van Wahoo verwacht. De KICKR CORE is gemaakt van robuust staal, die goed blijft na jarenlang intensief gebruik. KICKR CORE biedt kracht, snelheid en afstand op je indoor rit. Rijdt met de KICKR CORE langs virtuele routes en gesynchroniseerde video’s om de perfecte route te rijden en de meest realistische fiets ervaringen te beleven. Download Zwift, Fulgaz, Rouvy of Kinomap op jouw tablet of smartphone voor een optimale fietservaring!

Ook voor accessoires bent u welkom in onze zaak of via onze webshop www.2-wielers.nl

Zoals o.a. de Wahoo trainingsmat, Wahoo Kickr Climb of de Wahoo Kickr headwind.

Wahoo trainingsmatWahoo Kickr ClimbWahoo Kickr Headwind

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking