The Ultimate Wahoo Experience

Wil jij in topconditie aan het nieuwe wielerseizoen beginnen? Dan is het belangrijk om deze winter de juiste basisconditie op te bouwen. Wahoo heeft daar de ultieme producten voor! Maak er kennis mee op de Experience avond in Buggenum.

Experience avond in onze zaak

Wij willen jullie graag kennis laten maken met de fantastische producten van Wahoo door middel van een experience avond bij ons in de zaak. Deze vindt plaats op woensdag 23-10-2019 om 19:00 uur. Op deze avond hebben we alle Smart trainers in huis inclusief de nieuwe Kickr Bike.

Door de Zwift app en de Fulgaz app te koppelen met de producten van Wahoo kan iedereen deze producten testen.

Het enige wat je zelf mee moet nemen is:

  • -Een set fietskleding
  • -Fietsschoenen
  • -Een handdoek

Wil je ook deelnemen aan deze interessante avond? Schrijf je dan snel in! Stuur een email naar service@2-wielers.nlmet je naam, adres, postcode en telefoonnummer.

Er zijn maar beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol is vol!

Related products

Wahoo KICKR Climb Wahoo KICKR Climb 2
Laatste items in voorraad
Hometrainers

Wahoo KICKR Climb

Wahoo
WFBKTR5
€ 549,00
De Wahoo KICKR CLIMB is ontworpen om jouw indoor rit naar een hoger niveau te tillen door fysieke veranderingen toe te voegen, je voor te bereiden op de moeilijkste uitdagingen en de hoogste bergen aan te pakken. De wereld is niet plat, nu jouw binnenrit ook niet meer!
Wahoo Kickr Core Trainer
Niet op voorraad
Accessoires

Wahoo Kickr Core Trainer

Wahoo
WFBKTR4
€ 499,00
Specificaties:Maximaal vermogen: 1800 WattNauwkeurigheid: +/- 2%Maximale helling: 16%Cassette niet inbegrepenCompatibel met 8,9,10 & 11 Speed SRAM / Shimano-cassettesInclusief adapter en spacersAccessoires: KICKR CLIMB, KICKR DESK, KICKR HEADWIND, KICKR MAT en TICKR hartslagmeter (alle accessoires worden apart verkocht)Achterwiel maat: Road: 24 '',...
Accessoires

Wahoo KICKR Snap Trainer

Wahoo
WFBKTR2
€ 499,00
De KICKR SNAP van Wahoo deelt de unieke eigenschappen van de originele KICKR zoals realistisch fietsgevoel, via apps weerstand instellen en een open platform. Dit alles in een makkelijk te gebruiken 'wheel-on' ontwerp. De SNAP is perfect geschikt voor de voorbereiding op die speciale fietstocht, ZWIFT te spelen of om goed het wegseizoen in te gaan vanuit...

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking