BMC Teammachine R-01

De geheel nieuwe BMC Teammachine R is ontworpen voor een speciaal soort fietser. Gesmeed op de hellingen van de Zwitserse Alpen. Gehard over de kasseien van Spring Classics. Geperfectioneerd binnen de echelons van de Grote Rondes. De Teammachine R, ontwikkeld in samenwerking met Red Bull Advanced Technologies, is niet zomaar een racefiets - hij is het hoogtepunt van elk podium, elke trofee, solo-overwinning en massasprint waar we ooit deel van hebben uitgemaakt. Hij herdefinieert wat een racefiets is in staat tot. Het is een compromisloos racewapen wanneer elke watt en pedaalslag er het meest toe doet.

Aero doet alles

Om de ultieme racefiets te ontwerpen, wisten we dat aerodynamica niet ten koste mocht gaan van de prestaties. Elke buisvorm, carbon lay-outmatrix en ontwerpkeuze waren geworteld in het nastreven van pure prestaties. Het is snelheid, functionaliteit en opvallend ontwerp in één, alles overwinnende racefiets.

Related products

BMC Teammachine R01 Module V1 54
Laatste items in voorraad
Racefietsen

BMC Teammachine R01 Module V1 54

BMC
30005523
€ 5.999,00
De geheel nieuwe BMC Teammachine R is ontworpen voor een speciaal soort fietser. Licht genoeg om de meest veeleisende beklimmingen te beklimmen en stijf genoeg om de meest watt-verpletterende sprints te doorstaan, de Teammachine R is de ultieme racefiets. De Teammachine R 01 MOD wordt geleverd met BMC's ICS Carbon Aero Cockpit en de geïntegreerde Aerocore...

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking