Met steeds meer BMC fietsen in onze winkel groeit ook de vraag naar bijpassende BMC fietskleding. De sets die BMC gebruikte voor de fotosessies van onder andere de nieuwe BMC Timemachine 01 zijn nu beschikbaar.

BMC Zero1 fietskleding

Bij een prachtige fiets zoals de BMC Timemachine 01 hoort natuurlijk ook een prachtig bijpassend tenue. Uit de vele media foto's die BMC verspreidde rondom de release van de Timemachine bleek wel dat ze ook een bijpassend tenue hebben gemaakt. Nu is de kans om ook zelf in dit tenue rond te rijden!

Het BMC Zero1 tenue bied een strakke pasvorm voor de echte racers en voelt daardoor echt aan als een tweede huid. Het shirt is super licht maar bied tevens een goede vocht opname gecombineerd in een zeer ademend stof. Het tenue is ontworpen in samenwerking met oud prof wielrenner Cadel Evans en XC mountainbiker Julien Absalon.

BMC Zero1 fietskleding 2019

BMC Zero2 fietskleding

Naast de grijs/zwarte BMC Zero1 kledinglijn hebben we ook de BMC Zero2 kledinglijn beschikbaar in de kleur rood. Deze heeft een iets lossere pasvorm dan de Zero1, maar is nog altijd een high performance fietsshirt. 

BMC Zero2 fietskleding 2019