Personalisatie of standaardisatie

Als één van de weinige fietsmerken biedt Pilot Cycles u de mogelijkheid om uw eigen fiets te ontwerpen. U heeft de mogelijkheid om helemaal zelf mee te denken over de framebouw en afwerking van de fiets. Of u nu een Rohloff naaf wil, een ander balhoofd, een andere vorm voor de bovenbuis... Het kan allemaal! Kortom een volledig gepersonaliseerde fiets. Meer weten over de personalisatie mogelijkheden? Kom langs in onze winkel of neem alvast eens een kijkje op de website van Pilot Cycles.

Naast de mogelijkheid tot personalisatie biedt Pilot ook een aantal standaard modellen aan; zowel racefietsen, mountainbikes en trekking fietsen. Onderstaand hebben wij de Pilot Vamos uitgelicht.

Pilot Cycles Vamos Rohloff

Pilot Vamos Rohloff

Het eerste Pilot model dat wij in onze winkel mochten verwelkomen was de Pilot Vamos. Deze prachtige fiets met hoogwaardig titanium frame is uitgerust met een hoogwaardige en onderhoudsarme Rohlof naaf. Zo kunt u heerlijk genieten van uw fiets zonder te hoeven omkijken naar het onderhoud. Deze onderhoudsvrije Rohloff naaf heeft slechts eens in de 5000 kilometer een servicebeurt nodig en door het gebruik van een riem (Gates Belt Drive) in plaats van een ketting heeft u ook geen last van een krakende ketting wanneer u een keer over een zandpaadje heeft gefietst. Ander bijkomend voordeel is dat deze riem veel langer mee gaat dan traditionele kettingen.

Zoals een goede trekking bike betaamt heeft de Pilot Vamos ook voldoende ruimte om tassen mee te kunnen nemen. Kortom ideaal voor een zorgeloze vakantie of roadtrip. Wilt u meer weten of de fiets in detail bekijken? Kom gerust eens langs voor een proefrit en natuurlijk een kopje koffie.

Pilot Cycles Racefietsen en Mountainbikes

Naast de op maat en naar eigen wens gemaakte frames en fietsen en de bovengenoemde Pilot Vamos maakt Pilot ook racefietsen en mountainbikes. Allen uiteraard uitgevoerd met een hoogwaardig en (voor alle zekerheid zeggen we maar bijna) overwoestbaar titanium frame. Wil je de diverse andere modellen eens bekijken? kijk dan snel op de website van Pilot.