Op zaterdag 6 en zondag 7 oktober 2018 is de sfeervolle showroom van Tinnemans Keukens het toneel voor de zesde editie van hét woon- & lifestyle event van Limburg. Een eigentijds woon- & lifestyle event waar tal van toonaangevende Limburgse bedrijven zich van hun beste kant laten zien. 
Naast vele participanten van het eerste uur, is er dit jaar een groot aantal nieuwe deelnemers.


De meer dan 25 participanten presenteren het mooiste en beste op het gebied van o.a.: Kunst, Interieur & Styling, Woonaccessoires & Verlichting, Design, Mode, Eten & Drinken, Woningverbetering, Persoonlijke Verzorging en Ontspanning.


Voor Tinnemans Keukens is het woon- & lifestyle event dé gelegenheid om bezoekers te imponeren met een enorm assortiment aan prachtige kwaliteitskeukens met onuitputtelijke mogelijkheden in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Daarnaast heeft Tinnemans Keukens een aantal specialisten gevraagd die u alles kunnen vertellen over o.a. handgemaakte keukens, glazen achterwanden, kokend-water-kranen, BORA afzuigsystemen en Dekton keukenbladen etc.

Het Tinnemans Woon- & Lifestyle Event is een inspiratiebron voor velen, ontdekken wat de laatste trends zijn op het gebied van interieur en exterieur en dat alles onder het genot van een heerlijk hapje of drankje. Maar ook een plaats om contacten te leggen, advies en informatie te vragen.

Samenwerking
Tinnemans Keukens heeft het initiatief voor dit Woon- & lifestyle event genomen omdat in deze tijd van verandering, het samenwerken met lokale ondernemers belangrijk is. Samen staan we sterker!
Maar natuurlijk is het woon- & lifestyle event in de eerste plaats bedoeld als een belevenis voor u. 
Mede door het kwalitatief hoogwaardige en gevarieerde aanbod, het feit dat de deelnemers zorgvuldig zijn uitgekozen en exclusiviteit, luxe en stijl hoog in het vaandel hebben staan, vertrouwen we erop dat het woon- & lifestyle event ook dit jaar een groot succes zal zijn.

De entree is gratis! U bent van harte welkom. Tinnemans Keukens, Torenweg 11, Ittervoort

Bron: Tinnemans Keukens.