Beoordeling 9.5 gebaseerd op 558 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Huka Copilot 3 basis Uitbreiden

Huka Copilot 3 basis

Huka

hukacopilot3

Nieuw

Huka Copilot 3 basis incl. 9% BTW

Stabiel door drie wielen

Het belangrijkste voordeel van de tandem Copilot 3 ten opzichte van de andere Copilot is de extra stabiliteit. Dat maakt deze uitvoering bijzonder geschikt voor passagiers die zeer beweeglijk zijn tijdens het fietsen of een vermindert evenwichtsgevoel hebben.

 

Dankzij het derde wiel kunnen beide berijders ook blijven zitten als de tandem stilstaat. Op- en afstappen gaat bovendien makkelijk, doordat deze tandem heel stabiel is. Voor extra ruimte bij het op- en afstappen kun je het voorgedeelte wegklappen. Bij deze tandem kan alleen de begeleider sturen, maar de passagier heeft wel een stuur voor houvast. Daarnaast bepaalt de begeleider via de inschakelbare vrijloop of de passagier mee kan trappen. Met de gewone vrijloop heeft de passagier zelf de keuze om al dan niet mee te trappen. Een tandem om samen van het fietsen te genieten zonder zorgen over veiligheid.

Extra stabiel door twee wielen voor. Ook voor beweeglijke passagiers.

Verkrijgbaar in twee modellen: begeleider-volwassenen & begeleider-kind

Standaard voorzien van een afneembaar en kantelbaar voorframe, waardoor je gemakkelijker kunt opstappen en de fiets compacter kunt stallen.

10 jaar garantie op het frame en de voorvork (na registratie).

€ 4.725,00

incl. BTW

TypeCopilot 3
Huka
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.