GRENOBLE C7+ HMB DISC L53 Thunder grey S7

GRENOBLE C7+ HMB DISC L53 Thunder grey S7

prijs incl. accu 500Wh

 

Moeiteloos op- en afstappen. Het kan bij de Grenoble C7+ HMB. De e-bike heeft een zogeheten lage-instapframe van aluminium. Dat wil zeggen dat je het been niet al te hoog hoeft te tillen om te kunnen opstappen. Tegelijkertijd is de instap ruim, je voet komt niet in de knel met de schuine onderbuis. Mannen die liever op een herenframe met klassieke bovenbuis rijden, vinden in de Grenoble C7+ HMB-serie ook een model naar smaak.

 

Bosch smart systeem

De Bosch Active Line Plus motor geeft een natuurlijke en geruisloze ondersteuning. Met een koppel van 50 Nm kan je bijna elk terrein aan. Of het nou vlak of heuvelachtig is, met deze motor kom je comfortabel aan op je bestemming.

 

Efficiënte ingebouwde energiebron

De lithium-ion-accu's van Bosch behoren tot de modernste accu's op de markt. Hun intelligente battery-managementsysteem garandeert een lange levensduur en de efficiënte aansturing van energie zorgt voor een optimale actieradius. Met de ingebouwde 500Wh-accu heb je altijd actieradius genoeg. De accu zit vergrendeld met een slot in het frame. Met de fietssleutel haal je deze makkelijk uit de fiets. Handig, zo kan je de accu zowel in je fiets als buiten je fiets opladen.

Laatste items in voorraad
€ 3.299,00
Incl. BTW

 
Kleur
Thunder grey glans
Type/Model
Grenoble C7+ HMB
DST Groepcode
1A01
Wielmaat
28
Versnellingen
7
G4362
1 Item
8717231368176

20 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking