GRENOBLE C8 HMB L57 Black S8 (Mat)
GRENOBLE C8 HMB L57 Black S8 (Mat)

GRENOBLE C8 HMB L57 Black S8 (Mat)

Incl. 500Wh accu

 

Je manoeuvreert op de Grenoble C8 HMB lekker snel door het verkeer. Sta je voor een helling, dan ben je in no time boven. Dat alles dankzij de soepele, geluidsarme ondersteuning.

Fiets je van een heuvel of juist door het drukke stadsverkeer? Dan wil je zonder nadenken veilig kunnen remmen. Hydraulische schijfremmen bieden de remkracht en het doseringsvermogen om op elk moment gecontroleerd te kunnen afremmen. Ook bij regen.

 

De lithium-ion-accu's van Bosch behoren tot de modernste accu's op de markt. Hun intelligente battery-managementsysteem garandeert een lange levensduur en de efficiënte aansturing van energie zorgt voor een optimale actieradius. Met de ingebouwde 500Wh-accu heb je altijd actieradius genoeg. De accu zit vergrendeld met een slot in het frame. Met de fietssleutel haal je deze makkelijk uit de fiets. Handig, zo kan je de accu zowel in je fiets als buiten je fiets opladen

 

Het Bosch Intuvia 100 display is afneembaar en is draadloos verbonden met jouw fiets. Het display is gemakkelijk af te lezen in alle omstandigheden. Alle belangrijke ritgegeven zijn gemakkelijk toegankelijk via de LED-remote op de zijkant van het stuur. Voor een lege displaybatterij hoef je niet bang te zijn. Alle instellingen zijn te bedienen via de LED-remote op de zijkant van het stuur zodat je je handen niet van het stuur hoeft te halen.

Niet op voorraad
€ 3.599,00
Incl. BTW

 
Kleur
Black mat
Type/Model
Grenoble C8 HMB
DST Groepcode
1A01
Wielmaat
28
Versnellingen
8
G3979
8717231364666

20 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking