Fietsonderhoud en reparaties

Naast fietsen en accessoires hebben wij ook de mogelijkheid om uw fiets in optimale staat te houden. Onze vakkundige monteurs verzorgen graag het reguliere onderhoud of reparatie aan uw fiets. Maar ook voor het op maat afstellen van uw fiets kunt u bij ons terecht. Zowel voor onderhoudsbeurten, reparaties als metingen adviseren wij u om vooraf een afspraak te maken. Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken.

Onderhoud

Fietsonderhoud

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw fiets is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren aan uw fiets. Dit kunt u zelf doen maar u kunt het ook overlaten aan onze vakkundige monteurs. Voor zowel nieuwe als gebruikte fietsen is onderhoud belangrijk. Uw fiets zit vol bewegende delen die allemaal slijtage kunnen gaan vertonen. Daarom is het belangrijk om deze delen regelmatig te reinigen, smeren en waar nodig opnieuw af te stellen. Behalve dat dit beter is voor de levensduur van uw fiets, is het voor u ook nog eens veel prettiger fietsen.

Naast de mogelijkheid tot de reguliere servicebeurten is het ook mogelijk om uw fiets volledig te laten demonteren, reinigen en voorzien van nieuwe onderdelen weer opnieuw op te bouwen. Doorgaans vind dit onderhoud plaats in de winter omdat de fiets dan toch weinig gebruikt wordt.

Twijfelt u over de kosten of weet u niet of uw fiets het nog waard is om onderhoud aan uit te laten voeren? Wij kunnen vooraf een inschatting maken van de kosten zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wanneer u uw fiets wilt brengen voor onderhoud adviseren wij u om vooraf een afspraak te maken. Zo hoeft u niet lang te wachten totdat u uw fiets weer op kunt halen. Bel ons om een afspraak te maken.

Terug naar boven.

Reparaties

Fietsreparatie

Schade aan uw fiets of simpelweg uw band kapot gereden? Ook dan kunnen wij u helpen. Onze vakkundige monteurs zorgen er graag voor dat uw fiets weer in orde is. Bel ons voor een afspraak zodat uw fiets weer zo snel mogelijk helemaal in orde is. Ook wanneer u onverhoopt door een ongeluk een behoorlijke schade aan uw fiets heeft kunnen wij u helpen om zo snel mogelijk weer te kunnen genieten van uw fiets. 

Wanneer er sprake is van een verzekering of tegenpartij kunnen wij u helpen. Het maken van een offerte voor de schadereparatie, het overleg met de expert van de verzekeringsmaatschappij en afhankelijk ook het afwikkelen van de schade afhandeling kunnen wij voor u doen.

Bel ons om een afspraak te maken.

Terug naar boven.

Fietsmetingen

Fietsmeting

Om optimaal te kunnen genieten van uw fiets is het vinden van de perfecte houding erg belangrijk. Bij de aankoop van een racefiets of mountainbike voeren wij om die reden al een basismeting uit. Maar ook kunt u bij ons terecht voor zeer uitgebreide metingen om uw houding nog verder te optimaliseren. Bijvoorbeeld aan de hand van de Body Geometry Fit meting.

Body Geometry Fit stelt de rijder in staat om op het gebied van kracht, uithoudingsvermogen en comfort het onderste uit de kan te halen. Het BG Fit (Body Geometry Fit Integration Technology) is een meetsysteem opgezet door Specialized. Tijdens uw persoonlijke BG Fit sessie brengen wij uw individuele behoeften in kaart en stellen we middels een 5 stappenplan uw fiets en uitrusting op uw lichaam af. Wordt één met de fiets!

Waarom een BG Fit meting? Uren trainen of sportieve ritten maken vraagt om een ideale zit positie op je fiets. Een verkeerde fietspositie kan vervelende pijnklachten en zelfs blessures met zich mee brengen. Of u nu last hebt van tintelende vingers, pijnlijke voeten of juist last van de rug; de meeste klachten kunnen herleid worden door een verkeerde positie op de fiets. Allerhande klachten kunnen met een BG Fit voorkomen of opgelost worden. Een juiste meting kan dan ook blessures voorkomen en daarnaast ook nog eens prestatiebevorderend werken. Het uiteindelijke doel van een BG Fit is het optimaliseren van de fietshouding en op een verantwoorde manier zo comfortabel en indien gewenst zo sportief mogelijk te kunnen fietsen. Deze meting werkt voor alle merken fietsen en voor zowel racefietsen als mountainbikes.

Lees hier meer over de Body Geometry Fit Meting.

Bent u nieuwsgierig? Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via service@2-wielers.nl of per telefoon: 0475-597157.

Terug naar boven.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking