MAXIM ENERGY GEL DRINK RASPBERRY 60ML

MAXIM ENERGY GEL DRINK RASPBERRY 60ML

Maxim Energy Gel Drink Raspberry, een lekkere frisse isotone energiegel met frambozensmaak voor snelle energie.

Maxim is de grondlegger van de isotone gel drink. In tegenstelling tot andere merken energy gels, die gebaseerd zijn op glucosesiroop (suiker), gebruikt Maxim een unieke koolhydraatformule gebaseerd op verbeterde opname in het lichaam. Maxim Energy Gel Drink bevat een optimale koolhydraatratio van 2:1, maltodextrine : fructose. Maxim Energy Gel drink bevat geen glucose. Het is vriendelijk voor de maag en levert snel energie.

Bevat cafeïne (100mg/100ml). Cafeïne bevordert o.a. de alertheid en kan een gunstige invloed hebben op de stofwisseling in de spieren. Cafeïne draagt bij aan verbeterde prestatie en uithoudingsvermogen.

Het gunstige effect van cafeïne wordt verkregen bij een inname van 3 mg per kg lichaamsgewicht. De bovengrens ligt op ongeveer 400 mg per dag. Grotere hoeveelheden geven geen extra effect en kunnen zelfs nadelig werken.

 

Wanneer gebruik je Maxim Energy Gel Drink Raspberry:

Ideaal op weg naar de finale wanneer je lichaam een extra energiestoot nodig heeft. Het is een isotone gel, dus je hoeft er geen extra water bij te drinken. Het is dé ideale gel voor duursporters!

€ 2,35
Incl. BTW

 
Type/Model
Gel drink
Maat
60ml
DST Groepcode
6A00
MAXIM
730092
17 Items
7070866032838

20 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking