Assos shorts Equipe RS S9 Targa
Assos shorts Equipe RS S9 Targa
Assos shorts Equipe RS S9 Targa

Assos shorts Equipe RS S9 Targa

Assos populaire WorldTour koersbroek voor wedstrijdrenners, intensieve training, en wielrenners die waarderen hoe zorgvuldig ontwerp en verfijnde uitrusting, atleten kunnen helpen betere prestaties te leveren.

De “TARGA”-classificatie duidt op een fundamenteel herontwerp van het EQUIPE RS S9-platform. In het herontwerpproces zijn de prestaties en het comfort verbeterd, en onnodig volume en gewicht verwijderd. De droogtijd is verkort, waardoor transpiratie niet halverwege de rit mee gaat wegen doordat de stof het absorbeert. Tevens is een paneel van Ossidia-materiaal over de onderbuik toegevoegd. De integratie van stretch helpt bij agressieve fietshoudingen en rekt tijdens de diepe ademhaling bij zware inspanningen. Het verlicht de druk voor langere fietsers die van een aerodynamische tweede-huid-pasvorm houden.

De EQUIPE RS S9 TARGA, het populaire model van Assos, is gemaakt voor wedstrijden en intensieve trainingen. Combineer hem met de EQUIPE RS TARGA jersey om uw startuitrusting compleet te maken.

Laatste items in voorraad
€ 230,00
Incl. BTW

 
Kleur
Black
Maat
L
Assos
11.10.239.10.L
1 Item
2220000216982

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking