Assos jersey Equipe RS S9 Targa
Assos jersey Equipe RS S9 Targa
Assos jersey Equipe RS S9 Targa

Assos jersey Equipe RS S9 Targa

De Assos Equipe RS Targa-trui is de evolutie van de racetrui met korte mouwen voor de WorldTour. De nieuwste generatie TARGA-versie is comfortabeler dan ooit. De combinatie van aerodynamica en comfort zorgt ervoor dat je vergeet dat je hem draagt ​​als je in het zadel zit. De TARGA-generatie integreert de aerodynamische details van de vorige trui, maar biedt meer comfort en structurele stabiliteit. Prestaties, comfort en kwaliteit: de eigenschappen waardoor de RS S9 TARGA-trui uitblinkt in het zadel.

 

Combinatie van miniCheck Tex, de traditionele stof van ASSOS-truien, en de Stabilizer om stabiele zakken te garanderen. Deze combinatie van stoffen houdt slechte geuren onder controle en vergemakkelijkt het ademend vermogen en de luchtdoorgang.

De mouwen en zakken van warp-gebreide Push Pull-stof zorgen voor ademend vermogen en bidirectionele elasticiteit die stabiel en omhullend is.

De stoffen bieden UPF 25 bescherming tegen de zon aan de voorkant, 30 bescherming aan de achterkant en 50+ op de mouwen.

AeroFit, de meest agressieve, aerodynamische, compressieve en snelste snit, is ontworpen voor de WorldTour. Hiervoor voldoet het aan de behoeften van elk doel.

De aerodynamische pasvorm voelt misschien strak aan als je staat, maar is perfect als je in het zadel zit.

Gelijmde naden: de naden zijn getapet in plaats van gestikt om volume en irritatie te verminderen. Dit is een strakke afwerking, indicatief voor ontwerpervaring en nauwgezet ontwerp.

Triple Ramp Pockets: zakken met drie compartimenten en voorgevormde structuur om de capaciteit en stabiliteit bij belading te vergroten. Een strook stof sluit de zakken af ​​en zorgt ervoor dat uw persoonlijke bezittingen niet kunnen vallen, ook in de rechterzak bevindt zich een doorgangsgat voor het oortelefoonsnoer.

Raw-Cut-mouwen: zonder gestikte zomen elimineren deze raw-cut-mouwen een fundamenteel obstakel voor de aerodynamica van de trui.

Kleur: Donkerblauw (Stone blu).

Laatste items in voorraad
€ 190,00
Incl. BTW

 
Kleur
Stone Blue
Maat
L
Assos
11.20.323.2A.L
1 Item
2220000246767

20 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking