Beoordeling 9.5 gebaseerd op 619 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Wahoo Kickr Core Trainer Uitbreiden

Wahoo Kickr Core Trainer

Wahoo

WFBKTR4

Nieuw

Specificaties:
Maximaal vermogen: 1800 Watt
Nauwkeurigheid: +/- 2%
Maximale helling: 16%
Cassette niet inbegrepen
Compatibel met 8,9,10 & 11 Speed SRAM / Shimano-cassettes
Inclusief adapter en spacers
Accessoires: KICKR CLIMB, KICKR DESK, KICKR HEADWIND, KICKR MAT en TICKR hartslagmeter (alle accessoires worden apart verkocht)
Achterwiel maat: Road: 24 '', 650c, 700c. MTB: 24 '', 26 '', 650b, 29 ''.
Connectie: via Bluetooth, ANT + en FE-C
Compatibiliteit: Apple, Android en Windows.

De KICKR CORE is gemaakt van robuust staal, die goed blijft na jarenlang intensief gebruik.

KICKR CORE biedt kracht, snelheid en afstand op je indoor rit.

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 799,95

incl. BTW

Haal het meeste uit jouw KICKR CORE trainer
Rijdt met de KICKR CORE langs virtuele routes en gesynchroniseerde video’s om de perfecte route te rijden en de meest realistische fiets ervaringen te beleven. Download Zwift, Fulgaz, Rouvy of Kinomap op jouw tablet of smartphone voor een optimale fietservaring!

KICKR CORE levert de nauwkeurigheid en respons die nodig zijn om de moeilijkste kracht sessies te bereiken. Trainerroad of The Sufferfest zijn apps die jou daarbij kunnen helpen!

De ELEMNT GPS bike computer bestuurt de KICKR CORE rechtstreeks in meerdere modi, waaronder re-riding en outdoor routes, het importeren van geplande workouts of het instellen van jouw doelstellingen in wattages! Installeer de Wahoo- en de ELEMNT companion app voor het beste resultaat.

TypeKickr Core
Wahoo
Wahoo Kickr headwind

HOU JE HOOFD KOEL Slimme ventilator De KICKR HEADWIND reageert op de intensiteit van je inspanning om de meest optimale koeling te bieden: hoe harder je werkt, hoe meer hij koelt. Krachtige luchtstroom Met windsnelheden die tot wel 48km/u gaan houdt de KICKR HEADWIND je koel tijdens de zwaarste inspanningen. Geoptimaliseerd voor de fietser De luchtstroom is ontworpen om de vorm en positie van het lichaam van een fietser tijdens een rit te weerspiegelen. DRIE MANIEREN OM JE HOOFD KOEL TE HOUDEN Aansturing via sensor Stuur de snelheid van de KICKR HEADWIND aan door hem te koppelen aan een ANT+ smart trainer, hartslagband of snelheidssensor. Aansturing via app Gebruik de Wahoo app om de KICKR HEADWIND aan te sturen. Handmatig Selecteer een van de vier snelheden op de KICKR HEADWIND voor de beste luchtstroom. Gewicht 5,44 kg Maximale windsnelheid 48 km/u Connectiviteit Bluetooth ANT+

€ 229,99


Wahoo KICKR Climb

De Wahoo KICKR CLIMB is ontworpen om jouw indoor rit naar een hoger niveau te tillen door fysieke veranderingen toe te voegen, je voor te bereiden op de moeilijkste uitdagingen en de hoogste bergen aan te pakken. De wereld is niet plat, nu jouw binnenrit ook niet meer!

€ 549,00


Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.