Beoordeling 9.5 gebaseerd op 206 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

BHE-56 helm Indra speed 45 M mat grijs Uitbreiden

BHE-56 helm Indra speed 45 M mat grijs

BBB

Nieuw

De BBB Cycling Indra Speed is een must have voor fietsers met de zogenaamde speed pedelec fietsen. Deze snelle fietsen hebben trapondersteuning tot 45km/u en helmen moeten daarom in Nederland voldoen aan de nieuwe NTA-8776 normering. De Indra Speed fietshelm is speciaal ontwikkeld voor de speed pedelec.

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 139,95

incl. BTW

De belangrijkste kenmerken waar een speed pedelec helm aan moet voldoen zijn een dikkere schaal, meer bescherming aan de achterkant en bij de slapen. Een helm die op deze snelheid wordt gebruikt, maar waarbij de inspanning lager ligt heeft een andere ventilatie nodig. De BBB Cycling Indra Speed heeft een geoptimaliseerde ventilatie voor de speed pedelec. 

Tevens heeft de helm slimme eigenschappen zoals een extra robuuste schaal die de helm beschermt tegen dagelijkse gebruikssporen en een handige clip op de achterkant voor een lampje. De Indra voldoet aan de NTA-8776 en de EN-1078 norm en mag daardoor overal in Europa verkocht en gebruikt worden.

TypeIndra Speed
BBB
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.