• Nieuw
BLOOM C7 HMS L53 Light olive S7
BLOOM C7 HMS L53 Light olive S7
BLOOM C7 HMS L53 Light olive S7
BLOOM C7 HMS L53 Light olive S7

BLOOM C7 HMS L53 Light olive S7

prijs incl. accu 418Wh excl. accessoires

 

Je kids naar de opvang brengen of snel een boodschap halen? De Bloom C7 HMS is er geknipt voor. Deze stijlvolle e-bike heeft een voordrager, stuurslot en extra krachtige schijfremmen.

 

Met de Bloom C7 HMS worden fietsen met je kinderen en boodschappen doen een feestje. Op- en afstappen gaat gemakkelijk, dankzij de lage en ruime instap. Tussen het zadel en stuur is extra ruimte voor het voorzitje gemaakt. De plaatsing van de accu, in het midden van de fiets, zorgt voor meer stabiliteit en een betere wegligging. Wel zo veilig! Ook zonder zitje is deze e-bike de perfecte lifestylefiets.

 

Altijd stabiel

Gaat je kind in het zitje? En is de voordrager volgeladen? Vóór je rit bepak je de Bloom C7 HMS zoals jij het wilt, zonder enige moeite. Hij staat stabiel geparkeerd dankzij de dubbele pootstandaard. Het stuurslot verhindert dat het stuur kan omslaan. Ben je klaar om te vertrekken, dan haal je de standaard en het stuurslot er simpel en snel vanaf. De lage, ruime instap maakt het opstappen eenvoudig. Je hebt jouw familiefiets geheel onder controle.

Laatste items in voorraad
€ 2.699,00
Incl. BTW

 
Kleur
Light olive glans
Type/Model
Bloom C7 HMS
Maat
L53
DST Groepcode
1A01
Wielmaat
28
Versnellingen
7
G1809
1 Item
8717231347553

20 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking