Privacy en veiligheid

Je persoonlijke gegevens laat je bij ons achter want dat moet nu eenmaal als je iets wilt bestellen. Natuurlijk wil je weten waarom we ze nodig hebben en wat we er mee doen. Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen, laat het ons dan weten..

Heel veilig

Alle gegevens die je bij ons achterlaat stoppen wij veilig achter slot en grendel. Wie niks met jouw gegevens te maken heeft, kan er niet bij. Je gegevens blijven dan ook bij ons en worden, met uitzondering van de bezorgdiensten, niet met derden gedeeld. 

Wat doen we met je gegevens

Wij gebruiken je gegevens voor verschillende doelen. Hierna kun je zien welke doelen dat zijn. Wij gebruiken daarbij van jou ontvangen gegevens, maar ook door onszelf verzamelde gegevens. Bijvoorbeeld gegevens over je bezoek aan onze website.

Je bestelling leveren

Voor je bestelling hebben we je naam, e-mailadres, adres(sen), betaalgegevens en soms ook je telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we je bestelling bezorgen en je op de hoogte houden over je bestelling. We geven je gegevens ook aan anderen als dat nodig is voor een bestelling, bijvoorbeeld aan bezorgdiensten.

Reviews

Graag willen we weten wat je van onze producten vindt. En natuurlijk onze andere klanten ook. Niets is zo fijn dan weten wat andere van het gekochte product vinden. Wil je een review schrijven, kies dan zelf welke gegevens zichtbaar zijn voor andere bezoekers. 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.