BSG-70PH sportbril FullView PH MLC

BSG-70PH sportbril FullView PH MLC

Grenzeloos zicht, een anti-scratch en anti-fog laag, rustig en scherp beeld, én een uitstekende pasvorm. De BSG-70 FullView MLC fietsbril combineert het allemaal! De fietsbril heeft een fotochromatische laag, welke een aanpassing van 63-16% heeft. Hierdoor past de lens zich automatisch aan veranderde lichtomstandigheden aan. Bij weinig licht wordt de lens transparant en bij veel licht wordt de lens donkerder. Hierdoor past de bril gelijk je zicht aan als je van de zon de schaduw in rijdt of als je een tunnel in fietst. 

De fietsbril is voorzien van maar liefst 6 lenslagen. Zowel de binnen- als buitenlaag van de lens zijn gemaakt van supersterk anti-kras materiaal. De buitenkant beschikt over een water- en vuilafstotende laag die je bril schoon houdt. Daarnaast maakt de binnekant van de lens gebruik van een anti-fog laag, waardoor de bril niet beslaat wanneer jij alles uit de kast haalt op de koudere dagen. Ook beschikt de bril over een oleofobische laag, waardoor je geen last hebt van vingerafdrukken op de glazen. Bovendien heeft de fotochromatische laag een MLC-coating in de lens. Hierdoor ervaar jij het beste zicht én heb jij de beste looks!

Om het plaatje compleet te maken beschikt de FullView MLC bril over een uitstekende pasvorm. Overal waar de bril je gezicht raakt, wordt er super grippy rubber gebruikt. Op die manier ben je ervan verzekerd dat de bril op zijn plek blijft zitten. Daarnaast is de FullView MLC voorzien van een neusstuk dat in alle richtingen kan worden versteld, waardoor je altijd je eigen comfortabele pasvorm kunt vinden. Bovendien is de bril gemaakt van Grilamid materiaal. Grilamid is zeer flexibel en bijna onbreekbaar, waardoor de bril zelfs na extreem buigen zijn vorm behoudt.

Niet op voorraad
€ 149,00
Incl. BTW

 
BBB
2973257051
8716683133035

20 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking