Beoordeling 9.5 gebaseerd op 264 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

ISM EasySeat II zadel Uitbreiden

ISM EasySeat II zadel

Hobson/ISM

1HES-0002

Nieuw

stuitjes/stomazadel

De EasySeat II is een fietszadel (géén ISM) die verstelbaar is en bestaat uit 2 gedeeltes welke uit elkaar gedraaid kunnen worden. Dit maakt dit zadel tot een zeer veelzijdig en comfortabel zadel.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 172,95

incl. BTW

Easy Seat II:

De Easy Seat II, de verstelbare schalen zorgen ervoor dat de druk alleen maar op de zitbotjes komt. Het hele perineale gebeid bij zowel man als vrouw blijft vrij van het zadel en hierdoor ook het stuitje. Een ongekend genot voor de vele mensen die last hebben van h et stuitje of door stoma gebruik moeilijk kunnen fietsen. Maar ook voor elk andere fietser(ster) een verademing! Geen zwetende gel-zadels meer. Druk alleen op de zitbotjes, de schalen van eht zadel bewegen heel iets mee met de fietsbeweging. Een werkelijk uniek en comfortabel zadel voor een ieder die graag prettig fietst.

Lengte: 180mm
Breedte: 215mm tot 250mm
Schaalmaat:     105mm x 180mm (bxl)
Vulling:    Foam
Rails:   Chroommolybdeenstaal i.c.m. kunststof
Kleuren: Zwart
Hoogte:             110mm (achter) 95mm (voor)

Geschikt stadsfietsen elektrische fietsen en hybrides. 

Kies vandaag nog voor:
- Uw gezondheid
- Een betere houding
- Easy Seat II

KleurZwart
TypeEasySeat II
Hobson/ISM
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.