ISM Touring zadel

ISM Touring zadel

e ISM Touring is het eerste ISM zadel. Nog steeds populair doordat dit zadel maximaal ontlast en alleen ondersteuning geeft aan de zitbotjes. Geschikt voor stadsfiets, elektrische fiets, maar ook ATB en trekkingbike.
Door veel urologen en gynaecologen aangeraden!

 

Voor veel mensen komt dit zadel als geroepen. Zitproblemen op de fiets om wat voor reden dan ook? Met dit zadel stapt u weer vrolijk op de fiets. Geschikt voor elke fietser, zowel voor mannen als voor vrouwen. Door de perfecte doorbloeding van het onderlichaam behoren veel klachten tot het verleden. Ook al veel zadels uitgeprobeerd, maar niets hielp? Dit is het laatste zadel dat u koopt!  Ontworpen door iemand die opnieuw durfde te denken, met als resultaat een uniek zadel waarop je zo prettig zit dat je je zult afvragen waarom het zolang heeft moeten duren voordat dit werd uitgevonden! Een dikke laag ISM foam zorgt voor een zeer prettig en zachte zit!

Geschikt voor de meeste stadsfietsen en hybrides. Het eerste ISM model; hier is het allemaal mee begonnen. Comfortabel zadel voor de korte ritjes en de dagelijkse ritjes naar de winkel. Ook geschikt voor de zwaardere mensen onder ons. Dit is het breedste zadel uit het ISM assortiment. Door velen "uitgescholden" als "prostaatzadel", maar die term doet de Touring te kort, hij is zoveel meer!

Laatste items in voorraad
€ 139,95
Incl. BTW

 
Kleur
Zwart
ISM
2600
2 Items
Nieuw
4711946194987

11 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking