ISM zadel Cruise

ISM zadel Cruise

adelpijn oplossing: De ISM Cruise, h̩ét fietszadel voor mensen die wel op een stoel kunnen zitten, maar nergens een fietszadel kunnen vinden waar ze op kunnen zitten.

€ 139,00
Incl. BTW

 

Zadelpijn oplossing:

De ISM Cruise, hét fietszadel voor mensen die wel op een stoel kunnen zitten, maar echt nergens een fietszadel kunnen vinden waar ze op kunnen zitten. Extra breed is dit comfortable gelzadel en door zijn vreemde vorm is dit met name een zadel voor de mensen die wat zwaarder zijn ;-)  Door de grote breedte een ideale drukverdeling.

 

Eind aan zadelpijn met een ISM fietszadel:

Na vele jaren ervaring wist men bij ISM dat er iets anders moest gebeuren; Veel mensen zijn gebaat bij de ISM Touring, maar toch niet iedereen.....: "Waarom kunnen sommige mensen wel op een stoel zitten, maar niet op het fietszadel?" Dat was de basisvraag. Het moest super comfortabel zijn, geen druk uitoefenen op de edele delen, daar is ISM ten slotte groot mee geworden en ook niet onbelangrijk, men moest er wel mee kunnen fietsen. Het resultaat is de ISM Cruise. Dit gelzadel is echt breed!( 29cm breed en 24 cm lang) Met dit zadel op je fiets kom je niet meer van je fiets af, maar dan wel in de positieve zin van het woord. Enig is zijn soort! Maar dat was men van ISM gewend: Gaan waar niemand durft te gaan.


Zadelpijn is een lastig probleem waar veel fietsers last van hebben. Veel zadels lossen niets of amper iets van het probleem op. De ISM zadels wel! ISM staat voor Ideal Saddle Modification wat betekend: dé ideale zadel verandering. Oftewel, het zadel opnieuw uitgevonden. Steve Toll, de uitvinder van de ISM zadels, dacht opnieuw na over de fietszadels en hoe een fietszadel er eigenlijk uit moet zien.

Kleur
Zwart
ISM
2710
Nieuw
4711946197711

20 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking