Fast Forward RYOT33 FCC
Fast Forward RYOT33 FCC
Fast Forward RYOT33 FCC

Fast Forward RYOT33 FCC

DT240 DBCL Sram XDR Zwart

FFWD Ryot 33 FCC DT240 Wielset

Bij de ontwikkeling van ons LAW Tech aerodynamische velgprofiel is een belangrijke factor geweest om de doorstroming tussen band en velg zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit heeft geresulteerd in uitstekende aerodynamische resultaten voor de RYOT44 en het snelste wegwiel RYOT55.

Hoewel lagere velgprofielen niet de beste aerodynamische voordelen opleveren, blijft de soepele overgang tussen velg en band een belangrijk aspect!

Met de RYOT33 presenteren we de meest veelzijdige wielset die je je voorstellen, want het brengt een perfect uitgebalanceerd wiel voor vele omstandigheden en terreinen. Door het lichte gewicht van 1465 gram zou dit uw ideale bergwielset zijn. Niet alleen nuttig bij het klimmen zal het ook stabiliteit en vertrouwen in de afdaling bieden.

De interne velgbreedte is geschikt voor banden tot 42mm waardoor de RYOT33 ook perfect is voor (lichte) gravel- en cyclocrossfietsen. Ook voor kleine en lichte mensen zijn deze wielen perfect als de omstandigheden ruwer zijn. Het ondiepe profiel zorgt dan voor stabiliteit en stijfheid zonder nerveus te zijn. Je hebt de controle!

Niet op voorraad
€ 1.599,00
Incl. BTW

 
FFWD
ASRYOT33FCC240XDR
Nieuw
8717565670686

20 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking