Beoordeling 9.5 gebaseerd op 434 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

GARMIN Varia Rearview Radar RTL515 Uitbreiden

GARMIN Varia Rearview Radar RTL515

GARMIN

010-02375-00

Nieuw

MAXIMALE VEILIGHEID

Varia™ RTL515 achteruitkijkradar geeft visuele en geluidssignalen voor achteropkomende voertuigen tot op 140 meter afstand.

MEERDERE KOPPELINGSMOGELIJKHEDEN

Deze radar werkt naadloos samen met jouw Edge fietscomputer of geschikte smartphone, bepaalde Garmin wearables of het optionele radarscherm.

WERKT SAMEN MET DE VARIA APP

Deze smartphone-app vergroot je veiligheid met afbeeldingen - plus toon- en trilsignalen - die de positie en snelheid van naderende auto's aangeven.

GESCHIKT VOOR APPS VAN DERDEN

Als de Varia radar is gekoppeld met je geschikte smartphone, kan de radar worden geïntegreerd met je favoriete apps, zoals Ride met GPS, zodat waarschuwingen van je fietsradar op je kaarten worden geprojecteerd.

SUPERIEURE ZICHTBAARHEID

Waarschuw automobilisten zo snel mogelijk voor je aanwezigheid met fietsverlichting die bij daglicht zichtbaar is tot een afstand van ruim 1,5 kilometer.

COMPACT ONTWERP

Bevestig dit slanke, compacte toestel eenvoudig op de zadelpen van bijna alle fietsen die op de weg worden gebruikt. Het verticale ontwerp zorgt voor een betere beenruimte en een perfect comfortabele rit.

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 199,99

incl. BTW

TypeVaria Rearview Radar
GARMIN
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.