FIZIK Schoen Tempo Overcurve R4
FIZIK Schoen Tempo Overcurve R4
FIZIK Schoen Tempo Overcurve R4

FIZIK Schoen Tempo Overcurve R4

Van alle legendarische races waarmee het profpeloton elk jaar wordt geconfronteerd, hebben maar weinigen de allure en bekendheid van de eendaagse kasseien klassiekers.

Elke lente strijden de renners over het Franse en Belgische platteland door wolken van stof, modder en regen - en afhankelijk van het weer, zelfs sneeuw - op zoek naar onsterfelijkheid op de fiets. Of ze nu de brute Koppenberg beklimmen of strijden voor de volgende sectie op weg naar Roubaix, alleen de moedigste renners gaan de uitdaging van Le Pavé aan en ze verdienen schoenen die geschikt zijn voor die uitdaging.

Voor de renners die net zoveel lef hebben als de profs, presenteren we de Tempo Overcurve R4 - Les Classiques, met ontwerpdetails geïnspireerd op de modder, gravel en stof die kenmerkend zijn voor de eenaagse klassiekers.

Met de gemiddeld stijve R4-buitenzool, asymmetrisch "Overcurve" -ontwerp en micro-verstelbare BOA® IP1-sluiting, is de speciale editie Les Classiques in staat om je over de meest uitdagende wegen te brengen.

Kleur
Maat
Beschikbaar in andere variaties
€ 200,00
Incl. BTW

 
Kleur
Black,blk classique,Black Classic,White/blk
Maat
46,44,45,41,42
FIZIK
16072388
0 Item
Nieuw
8058364074054

6 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking