Beoordeling 9.5 gebaseerd op 434 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

GARMIN Rally RS200 power meter pedaal Uitbreiden

GARMIN Rally RS200 power meter pedaal

GARMIN

010-02388-02

Nieuw

Shimano SPD-SL

Vermogensmeter in beide pedalen (duaal)

Een systeem, drie platforms, talloze mogelijkheden!
De GARMIN Rally™ fietspedalen met vermogensmeter werkt flexibeler en eenvoudiger dan ooit. Road, gravel of MTB: met drie beschikbare Rally™ platforms voor LOOK KéO, SHIMANO SPD-SL of SHIMANO SPD vindt elke ambitieuze fietser nu de juiste pedalen met vermogensmeting. Jij beslist op welk platform en met welke schoenplaatjes je wilt rijden. Door de los verkrijgbare pedaalbody’s is zelfs tegen lage kosten een verandering mogelijk. Je kunt verschillende kliksystemen gebruiken op verschillende fietsen met slechts één assenpaar en profiteren van alle meet- en analysefuncties die het GARMIN ecosysteem te bieden heeft, zowel onroad als offroad.

Net als bij zijn voorganger Vector™ (waarvan de pedaalas ook kan worden aangepast aan het Rally™ systeem) kiest GARMIN opnieuw voor het gebruiksvriendelijk "plug & play"-concept: schroef de pedalen aan de crankarmen, koppel ze via ANT+ of Bluetooth met een fietscomputer of GARMIN Connect™ op je smartphone, voer de cranklengte in en na een korte kalibratie ben je klaar om te gaan. De meting vindt direct aan de pedaalas plaats - enkele honderden keren per seconde.

De GARMIN Rally™ RK200 wordt geleverd met voorgemonteerde pedaalbody’s die zijn gebaseerd op het LOOK KéO-platform. Met de passende schoenplaatjes van GARMIN of LOOK kun je ze ook met fietsschoenen met 3-gat-standaard gebruiken. In tegenstelling tot de RK100 (bestelnr. 2314164), zijn op beide pedaalassen sensoren geïnstalleerd om het pedaalvermogen voor het linker- en rechterpedaal onafhankelijk van elkaar te kunnen analyseren. Dit geeft je toegang tot de volledige functionaliteit van de GARMIN Cycling Dynamics. Naast vermogens- en trapfrequentiewaarden is ook gedetailleerde analyse van de linker- en rechterkant mogelijk, de vermogenszones in de loop van de crankomwenteling, zit- en sta-fases en stresspunten langs de pedaalas.

Welke doelen je ook nastreeft: de GARMIN Rally™ RK200 fietspedalen met vermogensmeter ondersteunen je met een uitgebreide database. Volg de voortgang van je trainingsprestaties, analyseer en optimaliseer je pedaalomwenteling, ontvang realistische waarden voor virtuele indoortraining, en gebruik indicatoren zoals je FTP-waarde om het maximale uit jezelf te halen! De GARMIN Rally™ voor nog meer flexibiliteit bij de vermogensmeting!

Dit product is niet meer op voorraad

€ 1.099,99

incl. BTW

TypeRally RS200
GARMIN
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.