Vittoria Raceband G+CorsaContr Vouw 25-622 Para/Z

Vittoria Raceband G+CorsaContr Vouw 25-622 Para/Z

De Vittoria Corsa Control heeft hetzelfde, soepele 320 TPI karkas als de normale Corsa, alleen zijn de eigenschappen meer toegespitst op slechte weersomstandigheden en glad wegdek zoals kasseien.

Zo is er meer materiaal aangebracht op het loopvlak. Dit zorgt dat de band nog meer grip heeft en duurzamer is. Ook is het profiel iets aangepast, zodat er minder rotzooi tussen blijft zitten, en er meer grip is tijdens bochten op glibberige wegen. Verder is er Kevlar verwerkt in de zijwanden voor een betere bescherming tegen lekrijden en meer controle bij een impact. Al met al een echte topband voor de winter of het voorjaar die zorgt voor grip en controle onder alle omstandigheden.

Niet op voorraad
€ 59,95
Incl. BTW

 

Vittoria Corsa wordt ook wel gezien als de beste (wedstrijd)band ter wereld. Snelheid en grip is waar het bij deze band om gaat. Maar door het unieke G+ (grafeen) zijn er grote verbeteringen op het gebied van duurzaamheid en bescherming tegen lekrijden.

Corespun K
Vittoria's Corespun K zorgt voor een soepel, fijngewoven karkas. Door Kevlar draden mee te weven wordt er op essentiële plaatsen (zoals in de zijwanden) extra stevigheid gecreëerd.

4 Compounds (4C)
Vittoria 4C is een compound die is opgebouwd uit maar liefst vier verschillende (lagen) andere compounds in het loopvlak. Het laagsgewijs opbouwen geeft de mogelijkheid om het loopvlak en de zijwanden andere eigenschappen mee te geven zodat de prestaties van de band onder alle omstandigheden optimaal zullen zijn.

Isotech G+
Vittoria's unieke compound is bij deze band versterkt met grafeen via de revolutionaire G+ techniek. Door grafeen (het dunste materiaal ter wereld, maar zo sterk als staal) zijn compromissen verleden tijd. Supersnel, volop grip, uitermate duurzaam en verminderd slijtagegevoelig. Het meest unieke is nog dat de moleculen in de compound dynamisch zijn. Ga je rechtdoor dan gaan ze voor snelheid. Rem je af, dan veranderd hun vorm zodat er meer grip is. Misschien moeilijk te begrijpen als je geen scheikundeknobbel hebt, maar het werkt wel.

Kleur
Geel
PARA/ZWART
Type/Model
Corsa Control
Maat
25-622
VITTORIA
1113CC0025411BX
Nieuw
8022530007344

20 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking