Update - Succesvolle testdag

Ondanks dat het kwik niet hoger kwam dan 2 graden was er meer dan voldoende animo om de nieuwe modellen van Specialized, Orbea en Pilot Cycles zelf te testen.

Met in totaal zo'n 65 beschikbare testfietsen was er dan ook voor elk wat wils; racefietsen, elektrische mountainbikes, trekking fietsen, cyclocrossers, dirt bikes en zelfs tijdritfietsen. Alles werd getest, ondanks dat er op sommige fietsen en handschoenen door de kou en mist zelfs ijsvorming te zien was.

De deelnemers waren erg enthousiast over zowel de fietsen en onder het genot van een warme koffie, thee of chocomel werd er dan ook volop nagepraat onder de enthousiaste fietsers.

Foto's

Benieuwd naar de foto's die gemaakt zijn? Deze zijn terug te vinden in ons Facebook album. Dit kan je hier vinden.

Testdag Specialized, Orbea en Pilot Cycles

--------------------------------------------------------

Originele artikel:

Testdag

Bent u zich aan het oriënteren voor de aanschaf van een nieuwe fiets? Vraagt u zich af of die nieuwe mountainbikes nu echt zoveel beter fietsen dan uw huidige fiets? Nieuwsgierig of zo'n 29-er nu werkelijk zoveel verschil maakt? Of gewoon nieuwsgierig hoe zo'n elektrische mountainbike fietst? 

Eigenlijk maakt het niet uit wat uw reden is, elke reden is een goede reden om eens een andere fiets te testen! Op 2 december geven wij u de mogelijkheid om diverse fietsen te testen van Specialized, Orbea en Pilot Cycles. Meer informatie? Lees snel verder.

Aanbod aan Testfietsen

Voor ieder wat wils is de gedachte. Verschillende merken, verschillende fietsen. Op onze Bike Test Event kunt u diverse modellen testen van zowel Specialized, Orbea als Pilot. 

Specialized Test Bikes

Zo is Specialized aanwezig met een selectie super gave fietsen om mee off-road te gaan. Aan mountainbikes neemt Specialized een aantal Epic's, Chisel's en Cambers mee. Daarnaast geven ze u de mogelijkheid om eens een echte cyclocrosser of gravelbike te testen; daarvoor nemen zij de Crux en Diverge mee. En natuurlijk kan ook de Specialized Levo niet ontbreken om ook eens zelf te ervaren hoe zo'n E-bike presteert in het echt.

Orbea Test Bikes

Hoewel het al wat kouder wordt is Orbea zo vriendelijk om naast de mountainbikes ook nog een aantal racefietsen mee te nemen. Zij zullen de Orbea Orca en Orbea Avant meenemen. Daarnaast zal ook de triathlon fiets Ordu OMR aanwezig zijn om te testen. En natuurlijk heeft Orbea ook diverse mountainbikes beschikbaar om te testen; de OIZ, Alma, Loki en Occam. 

Pilot Cycles Test Bikes

Wellicht niet voor iedereen bekend, maar daardoor juist extra leuk om eens te testen: de titanium fietsen van Pilot Cycles. Zij zullen aanwezig zijn met zowel racefietsen, mountainbikes en een trekking fiets. Op het gebied van racefietsen neemt Pilot de Celes en Veturi mee. Aan mountainbikes nemen zij de Locum en Primum mee. En om direct te kunnen ervaren hoe zo'n Rohloff naaf nu werkelijk fietst hebben zij de Vamos trekking fiets bij zich in zowel de Pinion als de Rohloff uitvoering.

Inschrijven

De inschrijving is inmiddels gesloten.