Nog meer E-bikes in het straatbeeld vraag je je af? Jazeker! Maar de E-bikes van Stromer zijn dan ook niet zomaar E-bikes. Deze Zwitserse E-bike staat naast kwaliteit garant voor veel fietsplezier. 

Forenzen

Blijkbaar is Nederland niet het enige land waar het verkeer twee keer per dag vast staat. Ook in Zwitserland kennen ze blijkbaar problemen. Reden genoeg voor Stromer om een perfect alternatief te bouwen voor het reizen tussen werk en thuis. Maar natuurlijk is de Stromer E-bike ook geschikt om lekker een tochtje mee te maken op een zonnige weekend dag. 

Stromer heeft, met in het achterhoofd het idee om een puristische, snelle en intuïtief te bedienen e-bike in het topsegment te bouwen, in 2009 het eerste volledig geïntegreerde e-bikesysteem gelanceerd en daarmee dan ook internationaal hoge ogen gegooid. In maart 2014 bereikten ze weer een mijlpaal met de eerste e-bike met digitale connectiviteit. De Stromer ST2 verbindt de bekende Stromer-kwaliteit met strak design, meer actieradius en kracht en bovendien met de voordelen van de digitale wereld.

Het Stromer Concept

Het Stromer concept bestaat uit een fiets die u op uw eigen behoeften kan aanpassen waarbij tevens alle functies en eigenschappen perfect op elkaar zijn afgestemd. Hieronder hebben we de belangrijkste kenmerken opgesomd.

Aandrijving

Krachtig
De traploze versnelling van de 500W-motor biedt krachtig en geruisloos fietsplezier.

Efficiënt
Door terugwinning van de remenergie rijdt u nog verder.

Individueel
Via de digitale Stromer-interface kunt u op elk moment de gebruikersinstellingen en rij-eigenschappen aan uw behoeften aanpassen. Daarbij kun u kiezen uit verschillende ondersteuningsstappen.

Dynamisch
De sensors en hun nauwkeurig afgestemde algoritmes reageren direct op uw acties en bieden zo de ongeëvenaarde Stromer-rij-ervaring.

Voertuig

Praktisch
De gemakkelijk te verwisselen lithium-ion-accu is volledig in de onderbuis geïntegreerd en kan zowel in het frame als los worden opgeladen aan elk stopcontact.

Modulair
De Stromer is configureerbaar en kan daarom probleem aangepast worden aan uw wensen en eisen.

Comfortabel
De banden en de hoogwaardige carbonvork zorgen voor optimale demping en geven u het hoogst mogelijke rijcomfort.

Veilig
Het frameconcept is afgestemd op hoge snelheden en biedt altijd een goede stabiliteit. De hydraulische schijfremmen zorgen voor een beheerste vertraging en met de dagverlichting (Stromer ST2) bent u beter zichtbaar in het verkeer.

Connectiviteit (Stromer ST2)

Digitaal
De in de bovenbuis geïntegreerde gebruikersinterface met touchscreen, GPS en GSM verbindt de ST2 met uw smartphone.

Verbonden
De myStromer-App biedt functies zoals tuning, diefstalbescherming, positiedoorgave, acculaadniveau en onderhoudsboekje en daarnaast een platform voor extra toepassingen.

Actueel
Firmware-updates kunnen automatisch en draadloos op de ST2 gezet worden en geven u zo toegang tot de nieuwste functies.

Modellen

Binnen het Stromer assortiment zijn in hoofdlijn twee modellen te vinden; de Stromer ST1 en Stromer ST2.

Stromer ST1

Stromer ST1

De Stromer ST1 is het ideale vervoersmiddel voor korte en middellange afstanden in de stedelijke omgeving. Ideaal bij verkeersopstoppingen. Daarbij heeft hij genoeg vermogen om zonder al te veel moeite snelheden te halen tot wel 45 km/h. U beslist daarbij zelf hoeveel werk de 500W-motor van u overneemt. Maar u maakt niet alleen indruk met de traploos instelbare aandrijving. Bovenop alle technische hoogstandjes is de Stromer namelijk ook een enorme blikvanger die vorm en functie perfect verenigt door zijn even eenvoudige als elegante design.

Voel de kracht van Stromer en arriveer in stijl, zonder stress op uw bestemming.

Stromer ST1 Details

Stromer ST2

Een grotere actieradius, een sterkere motor, slim design en comfortabele instellingen via uw smartphone maken de ST2 tot de perfecte e-bike voor forenzen met de hoogste eisen. Een paar tikken op uw smartphone en u bent onderweg. De dynamische SYNO Drive-motor is een krachtpatser met een accu die afstanden tot boven de 100 km kan halen. Daar komt de toonaangevende digitale connectiviteit van de ST2 nog bovenop. Met het cloud-platform Omni hebt u voortaan overal toegang tot de gegevens en instellingsmogelijkheden van uw Stromer. Zo kunt u met een tik op uw smartphone uw ST2 tunen, de ingebouwde diefstalbescherming activeren en de locatie van uw ST2 opzoeken via GPS.

Maar de ST2 is niet alleen een technisch hoogstandje. Op design-gebied is hij ook weer een stapje verfijnder geworden. Zo heeft de Stromer dankzij de geïntegreerde verlichting en de in het frame weggewerkte kabels een nog cleanere uitstraling. Ontdek wat Zwitserse kwaliteit betekent. Stap op en geniet met de ST2 van milieuvriendelijke en luxueuze mobiliteit van het hoogste niveau. 

Stromer ST2 Details

Meer informatie

Wilt u meer weten? Kom naar onze winkel of neem een kijk op de website van Stromer: stromerbike.com .