Nieuw in ons assortiment: Agu Limitless Fietskleding

Oké, we zullen het eerlijk toegeven. Vaak zijn we wat kritisch over de fietskleding van Agu. Niet vanwege de kwaliteit, daar kunnen we niet over klagen. Maar in vergelijking met andere fabrikanten is de pasvorm van Agu wielershirts vaak iets minder mooi en ook de designs vallen bij ons niet altijd in de smaak (al valt daar natuurlijk altijd over te twisten). Maar dit keer is het heel anders!

Design Agu Limitless fietskleding

Over het design van zowel het dames als het heren tenue zijn we zeer te spreken. Het oogt fris, de kleuren zijn mooi en het shirt past mooi bij de bijbehorende broek. De modern vormgegeven Agu Limitless De herenshirts zijn verkrijgbaar in twee kleuren; zwart/grijs voor wie van wat rustigere fietskleding houdt en blauw/oranje voor wie wat meer op wil vallen. De broek is altijd in zwart met onder aan de pijpjes de kleuren die terugkomen in het shirt.

Het damesshirt is verkrijgbaar in paars en grijs met ook daarbij een bijpassende broek met eveneens dezelfde gekleurde strepen als in het shirt. 

Wat het een leuk en fris shirt maakt is dat er geen sprake is van symmetrie; de strepen op de beide pijpen van de broek zijn omgekeerd en ook het wielershirt is voorzien van een speels patroon. Subtiel detail is de tekst in de binnenkant van de kraag die je er even subtiel aan herinnert dat als je niet hard genoeg fietst dat toch echt aan je zelf ligt: "You are your only limit!". 

Agu Limitless Fietskleding

Pasvorm Agu Limitless fietskleding

De pasvorm van het shirt is ronduit goed te noemen. Altijd prettig is dat de mouwen gemaakt zijn van elastisch stof waardoor deze perfect aansluit, mooi strak zit en toch niet knelt. Het onderste deel van het shirt zit lekker comfortabel zonder direct helemaal strak aan te sluiten. Tevens is het shirt voorzien van ademende zijkanten. 

De broek heeft een kwalitatief hoogwaardige en goedgevormde zeem. Tevens zijn onder aan de pijpjes subtiel grippers aangebracht om te voorkomen dat de broek omhoog kruipt tijdens het fietsen. Om huidirritaties te voorkomen zijn deze grippers erg klein en dun waardoor je er geen last van hebt.

Agu Limitless Fietskleding

Agu Limitless fietskleding bestellen? 

Wil je de kleding bestellen? Klik op de producten onderaan dit bericht om je maat en kleur te kiezen. 

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking