Ladies Only Bike Clinic - 17 augustus 2019

Ladies Only Bike Clinic by Marieke van Wanroij | 17 augustus 2019

In navolging van de succesvolle Ladies Only Bike Clinic van vorig jaar organiseren wij ook dit jaar wederom een bike clinic specifiek voor dames. 17 augustus zal dit evenement onder leiding van ex Boels-Dolmans prof Marieke van Wanroij plaats vinden. Wil je erbij zijn? Schrijf je snel in! De deelname kosten bedragen slechts 10 euro! Ladies only!

Doel van de clinic

Steeds meer dames ontdekken het wielrennen of hebben er interesse in. Ook de aandacht vanuit de media voor profs zoals Annemiek van Vleuten en Anna van der Breggen speelt een grote rol bij de steeds grotere belangstelling. In onze zaak merken wij als geen ander dat steeds meer dames het wielrennen ontdekken of zich afvragen of het iets van hen is. Dat is natuurlijk ontzettend mooi!

Van deze groep, maar ook van de meer ervaren fietsende dames, krijgen wij regelmatig vragen over de fiets, over de houding, het schakelen, het in- en uitklikken, het vinden van een prettige houding, de voeding en het eten tijdens het fietsen, het opbouwen van conditie of over het verbeteren van de gemiddelde snelheid tijdens de fietstocht. Tijdens onze clinic geeft Marieke antwoorden op al je vragen. En natuurlijk geeft Marieke je tijdens de clinic (gegeven op de fiets) ook tips en tricks. En uiteraard ontvang je na afloop van de clinic nog een leuke goody-bag als aandenken aan deze dag.

Reacties van vorig jaar

De reacties van vorig jaar waren erg positief! Zowel beginnende fietsers als ervaren fietsers waren enthousiast over de clinic. Velen hadden ondanks dat ze al even fietsten diverse bruikbare tips gehad. En sowieso had iedereen natuurlijk een erg leuke middag gehad.

Beperkte beschikbaarheid

Omdat we alle deelneemsters de ruimte willen geven hun vragen te stellen en iedereen voldoende aandacht te kunnen geven is besloten de groep klein te houden. Daarom zullen er maximaal 15 plaatsen beschikbaar zijn voor onze clinic. De deelname vind plaats op volgorde van inschrijving; dus wees er snel bij. Vol = vol! 

Dag indeling

- 13:00 uur - Verzamelen bij onze zaak (Heerweg 10, 6082 AC BUGGENUM)
- 13:30 uur - Start van de clinic
- Duur van de clinic: 90 min
- Kosten 10 euro per persoon
- Helm verplicht
- Na afloop ontvang je een goody bag
- Max 15 deelneemsters

Aangenaam; mijn naam is Marieke van Wanroij

Natuurmens, ex-topsporter, performance coach & sportpodotherapeut
Marieke van Wanroij

Aangenaam, mijn naam is Marieke van Wanroij, geboren in 1979. Na het beëindigen van mijn topsportcarrière en het afronden van mijn Master in Coach opleiding op het Johan Cruyff Institute te Amsterdam zet ik mijn uitgebreide netwerk, kennis en (top)sportervaring in om bedrijven en (top)sporters te begeleiden op het gebied van leefstijl en performance. 

Meer weten over Marieke? Klik hier om haar website te bezoeken.

Inschrijven

Onderstaand kun je jezelf inschrijven. Na inschrijving ontvang je een mail met de door jou ingevulde gegevens. Deze mail is tevens de bevestiging dat we je inschrijving in goede orde hebben ontvangen. Vervolgens zullen we per email je inschrijving nog bevestigen zodat je zeker weet dat jouw plekje gereserveerd is.

UPDATE: Inschrijving gesloten.

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking