Gezocht Allrounder

in verband met uitbreiding zoeken wij een geschikte kandidaat parttime of zelfs fulltime en ook eventueel iemand voor de weekenden en vakanties.

Met een passie voor tweewielers

Met een vriendelijke houding en servicegerichte instelling zorg je ervoor dat onze bezoekers goed geïnformeerd worden over onze producten en een weloverwogen keuze kunnen maken. Zij gaan met een glimlach de deur uit en komen dan ook graag terug als er weer iets nodig is. Dat is waar Hendrikx 2-wielers zich in onderscheid en jij past perfect in dit plaatje. Door jou ervaren zij Hendrikx als dé aanbieder van alles wat met fietsen te maken heeft. Een technische achtergrond is een pre. Dat praat zo makkelijk met je collega’s in de werkplaats.

Hendrikx 2-wielers Van heinde en verre weten fiets-liefhebbers ons te vinden. Van een stel dat de overstap wil maken van een gewone naar een elektrische fiets tot die amateur-wielrenner die een prof-carrière najaagt. Met een klein, gedreven team helpen we iedereen op weg. Of het nu gaat om een fietsbel of een biometrische fietsmeting.

Waarom je wil werken bij Hendrikx 2-wielers:

- Persoonlijke ontwikkeling; we stimuleren het volgen van cursussen

- Een prettige, professionele werkomgeving

- Afwisselend werk in een enthousiast team

- Jouw initiatief en ideeën vinden we belangrijk

Ben jij de ontbrekende schakel in onze winkel?

Mail je motivatie dan naar vacature@2-wielers.nl

Hendrikx 2-wielers

Heerweg 10

6082 AC BUGGENUM

Tel: 0475-597157