Testdag

Ziet u nu het nieuwe wielerseizoen is begonnen ook zoveel moois om u heen en wilt u nu eens weten of die nieuwe fietsen ook wel echt beter zijn dan uw huidige racefiets? Of bent u zich concreet aan het oriënteren voor de aankoop van een nieuwe fiets? Of u twijfelt tussen enkele modellen?

Wat de reden ook is, elke reden is voldoende om u in te schrijven voor onze testdag op zaterdag 26 mei 2018. Samen met Specialized en Orbea geven we u de mogelijkheid om diverse racefietsen te testen. Ook de avonturiers die graag eens off-road gaan komen aan hun trekken met de Specialized Diverge (Gravelbike) en Orbea Terra (Cyclocross). Meer informatie? Lees snel verder.

Aanbod aan Testfietsen

Op onze Bike Test Event kunt u diverse modellen testen van zowel Specialized als Orbea. Voor ieder wat wils is de gedachte. Verschillende merken, verschillende fietsen. 

Specialized Test Bikes

Zo is Specialized aanwezig met een selectie super gave racefietsen. Wilt u zelf nu eens ervaren hoe Sagan zijn fiets, de Specialized S-Works Venge ViAS Disc fietst? Dat kan! Maar ook de Roubaix en de voor 2018 vernieuwde Tarmac zullen aanwezig zijn. Dus zowel voor rijders die zoeken naar een diepe racehouding of juist op zoek zijn naar wat meer comfort komen aan hun trekken! Daarnaast geeft Specialized u de mogelijkheid om eens een gravelbike te testen; daarvoor nemen zij de Diverge mee. 

Orbea Test Bikes

Orbea zal aanwezig zijn met diverse modellen uit de Orbea Orca en Avant serie. Daarnaast zal ook de Orbea Terra beschikbaar zijn om te testen.  

Inschrijven

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag deelnemen? Schrijft u zich dan onderstaand in.