Hendrikx 2-wielers Bike Clinic for Ladies by Marieke van Wanroij | 26 mei 2018

Het wielrennen wordt meer en meer door dames ontdekt! Daarom organiseren wij zaterdag 26 mei 2018 een Clinic speciaal voor dames. Ex Boels-Dolmans prof Marieke van Wanroij geeft u tijdens deze clinic tips en tricks en leert u alle basisvaardigheden om nog meer te kunnen genieten van uw fietstocht! Ladies Only!

Vragen?

Natuurlijk merken wij als geen ander dat steeds meer dames het wielrennen ontdekken. Dat is natuurlijk ontzettend mooi! Juist van deze groep "beginnende" fietsers krijgen wij regelmatig vragen over de fiets, over de houding, het schakelen, het in- en uitklikken, het vinden van een prettige houding, het opbouwen van conditie of over het verbeteren van de gemiddelde snelheid tijdens de fietstocht. Wat uw vraag ook is, stel deze aan Marieke tijdens onze clinic!     

Beperkte beschikbaarheid

Omdat we alle deelneemsters de ruimte willen geven hun vragen te stellen en iedereen voldoende aandacht te kunnen geven is besloten de groep klein te houden. Daarom zullen er maximaal 15 plaatsen beschikbaar zijn voor onze clinic. De deelname vind plaats op volgorde van inschrijving; dus wees er snel bij. Vol = vol! De eerste 15 plekken zijn inmiddels bezet. Het is dus niet meer mogelijk om in te schrijven. Voor het geval er deelneemsters toch niet kunnen deelnemen hebben we besloten een inschrijflijst te maken als reserve. Mocht één van de 15 deelneemsters zich afmelden kunnen we op deze manier deze plekken alsnog invullen en iemand blij maken met een plek voor deze clinic.

Aangenaam; mijn naam is Marieke van Wanroij

Natuurmens, ex-topsporter, performance coach & sportpodotherapeut
Marieke van Wanroij

Aangenaam, mijn naam is Marieke van Wanroij, geboren in 1979. Na het beëindigen van mijn topsportcarrière en het afronden van mijn Master in Coach opleiding op het Johan Cruyff Institute te Amsterdam zet ik mijn uitgebreide netwerk, kennis en (top)sportervaring in om bedrijven en (top)sporters te begeleiden op het gebied van leefstijl en performance. 

Meer weten over Marieke? Klik hier om haar website te bezoeken.

Inschrijven voor de reservelijst 

De reguliere inschrijving is gesloten i.v.m het bereiken van het maximaal aantal deelneemsters. Inschrijving is nu enkel nog mogelijk voor de reservelijst. Indien één van de eerder ingeschreven deelneemsters zich afmeld zullen we contact met u opnemen.

Onderstaand kunt u zich inschrijven voor de reservelijst.