Beoordeling 9.5 gebaseerd op 163 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Aanbieding! BKOOL hometrainer/simulator Pro 2 Uitbreiden

BKOOL hometrainer/simulator Pro 2

BKOOL

BKO-18-0002

Nieuw

Deze Bkool Pro II Trainer fietstrainer is de opvolger van de succesvolle Pro I fietstrainer. Ten opzichte van het eerste model is de Pro II nog stiller geworden, terwijl deze ook een nieuw design gekregen heeft. Wil jij ook gewoon lekker doortrainen als het buiten niet meer kan? Dan is deze Bkool Pro II Trainer perfect voor jou. Je kan virtuele routes rijden over de hele wereld met dezelfde weerstand als wanneer je echt op de weg rijdt.

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 459,00

incl. BTW

€ 574,00 incl. BTW

-€ 115,00

Wat deze trainer bijzonder maakt is dat het ook mogelijk is dezelfde route samen met je vrienden te rijden en onderweg ook gewoon via de Voice Chat met elkaar praten om elkaar net even wat meer op te peppen! Uiteraard werkt de trainer ook uitstekend in combinatie met Zwift. De trainer is via ANT+ en Bluetooth Smart met je pc, mac of tablet te connecten en werkt erg eenvoudig. De trainer zelf weegt slechts 11.6 kilo en is erg stil, bij vol vermogen produceert hij slechts 75db!
Heb je zelf een geweldig rondje die je in de wintermaanden wilt blijven fietsen? Dit is ook gewoon mogelijk door deze route te filmen en vervolgens via de video editor te bewerken. Vervolgens fiets jij gewoon je vertrouwde route maar dan thuis op je fietstrainer. Wil jij ook gewoon lekker doortrainen als het buiten niet meer kan? Dan is de Bkool Pro II Trainer een topkeuze!

Dit pakket bevat:

  • Fietstrainer

  • Voorwielhouder

  • Quick release

  • Adapter

  • ANT+ usb stick

TypePro 2
BKOOL
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.