Beoordeling 9.5 gebaseerd op 162 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Wahoo KICKR Snap Trainer Uitbreiden

Wahoo KICKR Snap Trainer

Wahoo

WFBKTR2

Nieuw

De KICKR SNAP is eenvoudig in gebruik door het wheel-on design. Dankzij de handige klem en draaiknop bij het vliegwiel kun je je fiets makkelijk installeren en de rol van de trainer afstellen.

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 549,00

incl. BTW

Beschrijving


* Een speciale fietstrainer die verbinding maakt met smartphones, tablets en computers

* Verstuurt en ontvangt draadloos gegevens via Bluetooth 4.0 of ANT+

* De weerstand en het vermogen worden bepaald via een iOS App of Mac/PC software

* Werkt met Bluetooth 4.0 iOS-apparaten, met oudere iOS-apparaten (in combinatie met de Wahoo Key – apart verkrijgbaar) en met alle compatible ANT+ devices

* Een vliegwiel van 5 kg

* Meet heel nauwkerig vermogen, snelheid en afstand (optioneel cadans en hartslag)De KICKR SNAP is eenvoudig in gebruik door het wheel-on design. Dankzij de handige klem en draaiknop bij het vliegwiel kun je je fiets makkelijk installeren en de rol van de trainer afstellen. Met een totaal gewicht van 16kg biedt de SNAP een comfortabele en stabiele rit. Dankzij een uniek vliegwiel wordt een versnelling of vertraging die je ook buiten ervaart perfect nagebootst. De weerstand verandert binnen 2 seconden en de SNAP levert gemiddeld 1100 Watts op lage snelheid. Hierdoor is deze SNAP de krachtigste wheel-on trainer met het meest natuurlijke fietsgevoel op de markt.

De SNAP biedt de ultieme indoor ervaring voor iedereen en werkt met alle bekende apps zoals Zwift, TrainerRoad, Kinomap en Virtual Training.

TypeKICKR Snap Trainer
Wahoo
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.