ORBEA KEMEN SUV 30

ORBEA KEMEN SUV 30

ESCAPE THE EVERYDAY

De beste werktuigen zijn diegene die je dagelijks gebruikt - de perfecte fiets is diegene die naadloos aansluit bij jouw behoeften. Onvermoeibaar, met veel capaciteit en moeiteloos. De Kemen gaat verder dan gewoon nuttig zijn en verandert e-bikeritten in heerlijke mini-avonturen. Suis door het ochtendverkeer, adem frisse lucht in op weg naar het werk en laat je Kemen het zware werk doen zodat jij je niet in het zweet hoeft te werken. Neem na het werk de lange weg naar huis, verlaat het fietspad en beleef een stedelijk avontuur

MOTOR SHIMANO EP8-MOTOR

 

Met de EP8-motor heeft de Kemen meer dan genoeg kracht voor de steilste wegen en de zwaarste ladingen. De 85NM van de EP8-motor is meer dan genoeg om je snel op snelheid te brengen en je vlot naar je werk te brengen zonder je in het zweet te werken. De EP8-motor biedt ook de laagste trapfrictie van alle e-bikemotoren, wat betekent dat je zelfs met uitgeschakelde motor op de fiets kunt trappen.

 

BEREIK 5 UUR PEDAALONDERSTEUNING

 

De zeer geoptimaliseerde hoofdbatterij van 540 Wh in combinatie met de zeer efficiënte EP8-motor geeft voldoende trapondersteuning voor meer dan 5 uur rijden in de stad, zelfs met een volledig beladen fiets. Als je meer nodig hebt, kan je altijd onze Range Extender toevoegen.

Kleur
Maat
Niet op voorraad
€ 3.999,00
Incl. BTW

 
Kleur
Black
Maat
XL,L
M36621VG
1000000115888

20 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking