Beoordeling 9.5 gebaseerd op 577 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Huka Copilot tandem basis Uitbreiden

Huka Copilot tandem basis

Huka

Hukacopilotbasis

Nieuw

Huka Copilot tandem basis

 

Grote vrijheid met de tandem Copilot

Zoek je een tandem waar de passagier de meeste beleving op de fiets heeft en de bestuurder de meeste controle? Ervaar de tandem Copilot! Bij de tandem Copilot zit de begeleider achterop in plaats van voorop. Zo heeft de begeleider altijd goed zicht op de passagier. De tandem geeft beide fietsers exact de vrijheid en controle die je wenst.

 

Het stuur van de passagier kan in een vaste of mee-stuur-positie geplaatst worden; de begeleider houdt altijd de controle. Veilig als er verwarring is over de richting. Afhankelijk van de passagier kan met de vrijloop worden bepaald in hoeverre de passagier mee moet trappen. De tandem is daarnaast aan te passen aan jullie specifieke voorkeuren en wensen. Kortom met de tandem Copilot ga je samen probleemloos fietsen!

 

Leverbaar met elektrische ondersteuning.

Zowel de mee-stuur-functie als de mee-trap-functie is voor de passagier instelbaar.

Verkrijgbaar in twee modellen: begeleider-volwassenen & begeleider-kind.

Begeleider fietst achterop voor het optimale zicht op de bijrijder.

10 jaar garantie op het frame en de voorvork (na registratie).

€ 3.210,00

incl. BTW

Kleurwit
TypeCopilot tandem
Huka
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.