Beoordeling 9.5 gebaseerd op 558 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Huka Orthros duofiets basis Uitbreiden

Huka Orthros duofiets basis

Huka

HukaOrthrosbasis

Nieuw

Duofiets Orthros, fietsplezier voor twee! prijs basis incl. 9% BTW

 

Zelfstandig, stabiel & veilig de weg op met een fiets? Vind je het leuk om er samen op uit te gaan, maar overheerst de angst om de controle over de fiets te verliezen? Kies dan voor de duofiets Orthros. Deze duofiets maakt het mogelijk om mobiel te zijn en fietsplezier te hebben, onbeperkt.

 

De begeleider en de passagier zitten naast elkaar op de Orthros. Het grote voordeel is dat de begeleider goed zicht heeft op de passagier en op de weg. De passagier kan vrij om zich heen kijken, de begeleider bestuurt de duofiets. En een gezellig praatje is zo een stuk makkelijker. De duofiets Orthros heeft stabiele wegligging door de ingenieuze constructie. Je kan tevens veilig blijven zitten als de fiets stilstaat. Dit maakt deze duofiets erg geschikt voor beweeglijke passagiers of passagiers met evenwichtsproblemen. De sturen zijn in hoogte en in hoek instelbaar om een optimale fietspositie te creëren.

 

Standaard voorzien van een draaibare bijrijdersstoel.

De mogelijkheid om de passagier actief, passief of niet mee te laten trappen.

Oogcontact & een gezellig praatje is eenvoudig te maken.

10 jaar garantie op het frame en de voorvork (na registratie)

€ 4.610,00

incl. BTW

Kleurwit
TypeOrthros duofiets basis
Huka
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.