Huka City driewieler (showroommodel)
Huka City driewieler (showroommodel)
Huka City driewieler (showroommodel)

Huka City driewieler (showroommodel)

Showroom model aanwezig in onze zaak!

Een driewieler kopen is geen alledaagse bezigheid. We vinden het daarom belangrijk dat je weet wat er mogelijk is op het gebied van driewielfietsen voor senioren. Jouw lichaamshouding en persoonlijke situatie en voorkeuren zijn hierbij van belang om te bepalen welke driewieler voor senioren het beste bij je past. We adviseren je hier graag vrijblijvend over. Daarnaast biedt Huka meerdere voordelen:

 

Jouw driewielfiets voor senioren kunnen we samenstellen zoals je wenst. Met een breed assortiment aan opties en accessoires configureren we de fiets voor jou, zodat je zonder moeite kunt fietsen!

We nemen uitgebreid de tijd voor je bij de aanschaf van een senioren driewieler, maar hechten daarnaast ook veel waarde aan een goed bereikbare service. Jouw dichtstbijzijnde dealer is het centrale aanspreekpunt voor service, reparatie en andere service verzoeken. Komen zij er niet uit, dan ondersteunen wij ze. Samen zorgen we voor een oplossing!

Naast de Hollandse kwaliteit die we leveren, waar we trots op zijn, mag je op jouw Huka gezien worden! Alle driewielfietsen voor senioren zijn voorzien van Dutch Design! Dat maakt het fietsen op een Huka extra interessant en leuk!

Je hebt de mogelijkheid om de standaard garantie van 5 jaar op het frame en de voorvork te verlengen naar 10 jaar.

Ons showroom model is uitgevoerd met:

Shimano 8 versnellingsnaaf vrijloop

Trapondersteuning PAS-vario Bafang 43V

Basis accu 450 Wh

Hydraulische schijfremmen

Extra parkeerrem

Ergonomische stuurpen verstelbaar

Laatste items in voorraad
€ 5.139,00
Incl. BTW

 
Kleur
Blauw
Maat
M
401601 showroom
1 Item
Nieuw
1000000099768

6 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking