Pirelli Scorpion XC H blk 29x2.2
Pirelli Scorpion XC H blk 29x2.2

Pirelli Scorpion XC H blk 29x2.2

Laag profiel en compacte afstand tussen de noppen op het loopvlak om snel en vol vertrouwen over elk type harde ondergrond te rijden.

Scorpion™ XC H is de beste keuze voor crosscountry parcoursen waar de ondergrond varieert, maar snelheid nog steeds de hoofdzaak is.

Het loopvlak van Scorpion ™ XC H bestaat uit lage, dicht opeengepakte noppen waarvan de hoogte is verlaagd om de vervorming te beperken in bochten en op terrein dat geen penetratie toelaat

 

SmartGRIP Compound is een geavanceerde compound ontwikkeld vanuit Pirelli's ervaring in de motorsport. De enkelvoudige oplossing biedt in zowel droge als natte condities een constante hoge grip, zelfs wanneer noppen aan slijtage onderheving zijn.

 

LITE
Alle modellen in LITE-versie zijn ontwikkeld met het oog op een maximale rolefficiëntie en soepelheid: een lichter karkas om snelheid en rijgevoel te optimaliseren.

ProWALL
Onze beschermende zijwand technologie zorgt voor een betere lekbestendigheid en betere handling bij lage druk. De extra laag nylonweefsel die is aangebracht op de zijwanden van de behuizing zorgen voor een extra bescherming en verbeterde stabiliteit in bochten.

Niet op voorraad
€ 60,00
Incl. BTW

 
Kleur
Yellow
Maat
29x2.2
Pirelli
335026004
Nieuw
8019227377491

20 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking