ISM universeel zadel PS1.1
ISM universeel zadel PS1.1

ISM universeel zadel PS1.1

De ISM PS-serie is speciaal ontworpen voor de veeleisende wielrenner-triatleet-tijdrijder. Jarenlang getest door profrijders. Voorkomt veel problemen op latere leeftijd!
Door veel urologen en gynaecologen aangeraden!

 

Ook weinig vertrouwen in opmerkingen als: “Zadelpijn? Dat hoort er nu eenmaal bij.” ”Niet aanstellen, dat went vanzelf.” Groot gelijk! Wij ook niet. Daarom is ISM al 13 jaar op zoek naar oplossingen en heeft na jarenlang testen en onderzoeken nu een ideale lijn zadels voor de racefiets met deze PS serie.
PS staat voor Performance  Short en geeft aan dat het professionele racezadels zijn. Hoe dieper je namelijk op de fiets zit, hoe meer het perineum onder druk komt. Hierdoor kunnen problemen ontstaan als verkleving en dergelijke.

Niet op voorraad
€ 239,95
Incl. BTW

 

De PS1.1 onderscheid zich van de PS1.0 door:

  • Iets zachtere vulling

  • Stalen brug i.p.v. titanium

Ook een issue bij wielrenners: doordat er weinig vering in de fiets zit (harde banden, stijve wielen geen verend systeem) worden alle trillingen (kasseien!!) via het perineum doorgegeven naar binnen naar het prostaat. Het prostaat raakt hierdoor geprikkeld wat vervelende gevolgen kan geven.
Bij een ISM zadel blijft het perineum volledig vrij van het zadel en worden de trillingen niet doorgegeven via het perineum.

Door de perfecte doorbloeding van het onderlichaam behoren veel klachten tot het verleden. Ook al veel zadels uitgeprobeerd, maar niets hielp? Dit is het laatste zadel dat u koopt!

Ontworpen door iemand die opnieuw durfde te denken, met als resultaat een uniek zadel waarop je zo prettig zit dat je je zult afvragen waarom het zolang heeft moeten duren voordat dit werd uitgevonden!

Lengte:   240mm
Breedte: 130mm
Vulling:   Foam en gel
Rails:    Steel
Kleuren: Zwart

Geschikt voor de meeste racefietsen, veldcrossers, gravelbikes, triathlonfietsen, tijdritfietsen, ATB’s en crossbikes

Kleur
Zwart
ISM
3094736
4716112788922

20 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking