Wahooskins ROAM Camouflage

Wahooskins ROAM Camouflage

Sticker

Jouw Wahoo ELEMNT ROAM/BOLT personaliseren is nog nooit zo eenvoudig geweest met de Wahooskins ontwikkeld door Wrap My Bike. Door de passie voor het personaliseren van fietsen en alles wat daarmee te maken heeft, is deze ‘skin’ ontwikkeld. Want die passie, die wordt graag gedeeld!
Dankzij de hoogwaardige vinyl folie, waarvan de skins zijn gemaakt, kun jij zelf middels onze instructies (video en tekst) jouw Wahoo ELEMNT ROAM/BOLT personaliseren.

Laatste items in voorraad
€ 20,00
Incl. BTW

 

Wat ontvang je precies?

- 2 Wahoo ELEMNT ROAM/BOLT skins (in een van de optionele designs)
- Alcoholdoekje
- Instructies voor het aanbrengen van de skin
- Een lach op je gezicht nadat jouw Wahoo gepersonaliseerd is :-) 

Camouflage print

Je kent ze vast wel, het type wielrenner die je tijdens de wekelijkse groepsrit eigenlijk weinig hebt gezien. Herkenbaar aan hun obsessie om in het wiel van hun voorganger te rijden en zo min mogelijk met hun neuzen in de wind. Totdat daar de befaamde bordjessprints komen, ineens sprint je zij aan zij met ze en moet je het afleggen, zij hebben tenslotte nog frisse benen.

De Camouflage editie is een eerbetoon aan die fietsvrienden of vriendinnen die je de gehele rit niet hebt gezien, maar vervolgens wel de bordjessprints winnen. Maar uiteraard ook voor de mensen die het gewoon tof vinden!

Kleur
Zwart
Wahoo
WMB008
1 Item
Nieuw
7424953887830

20 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking